Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları, M. Osman Akfırat

Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları, M. Osman Akfırat

Kategori
Barkod
Kurtuluş Yolları - Kod: Sohbet
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları 
Fatih Dersiamlarından M. Osman Akfırat
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Fatih Dersiamlarından M. Osman Akfırat
Türkçesi: Rahmi Serin
Katagori: Sohbet - Dualar - Nasihatler
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
İslam aleminde Müslüman halka bulaşan ahlaksızlıklara ve meydana gelen bela ve felaketlere yegane çare İslam Dinidir. Eser dört bölümden oluşmaktadır.
Birinci bölüm geçim sıkıntısını ortadan kaldıracak sebepler. aile yuvasında huzur ve mutluluğu yakalamanın yolları. bereket ve bolluğa kavuşmanın usullerinden oluşmaktadır.
Eserin diğer bölümleri. nelerin insanlara zengin olmanın kapılarını araladığı. büyük servet ve imkanlara kavuşturduğu. nelerin fakirliğe ve felaketlere sebep olduğu. borçtan kolayca kurtulmanın hatta borca yakalanmamanın çareleri. stresten. her türlü keder ve sıkıntıdan kurtulup feraha ermenin yolları anlatılmaktadır...

-Kitabın Yazarı M. Osman Akfırat Hakkında Bilgi:
Adı Muhammed Osman olan müellif hazretlerinin dedeleri memuriyet münasebetiyle Yüce Peygamberin nurlu Medinesine gitmiştir. Hicri 1301de dünyaya gelmiştr. Baba tarafından neseb-i paki, Hazreti Resule varan müellif, Sülale-i Tahiredendi. Medinedeki adete göre, doğduğunda altı saat kabr-i saadete bırakılmıştır.On üç yaşında Kuran-ı Kerimi ezberlemiş, ilk ve orta tahsilini Medine-i Münevverede yapmıştır. Daha sonra yüksek tahsil yapmak üzere İstanbula göç edip Fatihte Çırçır Medresesine girdi. Seneler sonra değerli bir müderris (profösör) olarak talebeler yetiştirmiştir. Daha sonra Aişe hanımla evlenmiştir. Bu mutlu evliliğin dünyada meyvesini yiyemeyen mübarek eşler, inşallah ahirette daha alasına mazhar olacaklardır. Beykoza gelişi o zamanın büyük alimlerinden Ferhat Efendinin tavsiyesiyle olmuştur. Beykozun Hacı Ali Camiinde 43 sene aralıksız imamlık vazifesini yaptıktan sonra ahirete göç etmiştir. Arapça ve Türkçe birçok eseri vardır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları, M. Osman Akfırat Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları, M. Osman Akfırat, Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları , Fatih Dersiamlarından M. Osman Akfırat, ,Yazar: Fatih Dersiamlarından M. Osman Akfırat, Türkçesi: Rahmi Serin,kurtuluş yolları islam, vesvese sebepleri ve kurtuluş yolları, vesvese nedir nedenleri ve kurtuluş yolları, kurtuluş yolları hakkında bilgi,, fethullah gülen kurtuluş yolları, kurtuluş yolu oyunu, adını feriha koydum senaryoları kurtuluş yolu, kurtuluş yolu filmi,osman akfırat kütüphanesi, hacı osman akfırat, medineli hacı osman akfırat, medineli hacı osman efendi,vaaz kitapları indir, diyanet vaaz kitapları, örnek vaaz metinleri, vaaz ve irşad, hadis kitapları,,, ilmihal kitapları fıkıh kitapları hadisi şerifler, vaaz sitesi, vaaz konuları,, Pamuk Ofset Yayıncılık, Sohbet Vaaz Kurtuluş Yolları - Kod: Sohbet
Günümüz Sorunlarından Kurtuluş Yolları, M. Osman Akfırat

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.