Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları, Banka, Finans, Kredi Konuları, Cübbeli Ahmet Hoca

Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları, Banka, Finans, Kredi Konuları, Cübbeli Ahmet Hoca

Aynı gün kargo
Faizli Muameleler ve Borçtan, İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları - Cübbeli Ahmet Hoca
"Faizcilerin Dûçar Olacağı Azaplar ve Finans Kurumları, - Kar Payı - Leasing - Altın Hesabı - Sigorta - Kasko - Kredi Kartı ve Borsa Gibi Konulardaki Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları"
-Yazar: Ahmet Mahmut Ünlü - Cübbeli Ahmet Hoca
-Kitap Seri No: Resail-i Ahmediyye 59
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ahmet Mahmut Ünlü - Cübbeli Ahmet Hoca
Katagori: Fıkıh - Banka - Faiz - Finans - Kredi ve Kartı - Altın Hesabı - Borsa Konuları ve Dualar
Sayfa Sayısı: 368
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Katıldığım Televizyon Sohbetlerinde Bendenize Sürekli Faize İlgili Sorular Yöneltiliyordu. Özellikle Kredi kartı , Borsa, Sigorta, Finans Kurumları, Kar Payı, Altın Hesabı, Kasko ve Leasing gibi konularda sual ediliyordu. Bende cevap vermeye çalışıyordum. Tabi ki bu cevaplarımın dinleyicilerin kafasında kalması mümkün olmayacağından, hem faizin  ne büyük bir haram olduğunu, hem de faize irtibatlı olma tehlikesi mevcut olan konuları teker teker ele alıp izah etmek için bu kitabı kalem aldım.SİTE: www.kitaptakipcileri.com

Allah-ü Teala Cümlemizi helal rızıklarla mezruk eyleyip, faiz gibi haramlarla ve faiz şüphesi olan diğer muamelelere bulaşmakran muhafaza eylesin. Amin!

*Cübbeli Ahmet Hocaefendi

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları, Banka, Finans, Kredi Konuları, Cübbeli Ahmet Hoca Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları, Banka, Finans, Kredi Konuları, Cübbeli Ahmet Hoca, Faizli Muameleler ve Borçtan, İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları - Cübbeli Ahmet Hoca ''Faizcilerin Dûçar Olacağı Azaplar ve Finan Kurumları, - Kar Payı - Leasing - Altın Hesabı - Sigorta - Kasko - Kredi Kartı ve Borsa Gibi Konulardaki Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları borçtan kurtulma duaları resail-i ahmediyye 59
Faizli Muameleler ve Borçtan İhtiyaçtan Kurtuluş Duaları, Banka, Finans, Kredi Konuları, Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.