İslamda İbadet Mefhumu, Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi

İslamda İbadet Mefhumu, Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi

Yayınevi
Barkod
İslamda İbadet Mefhumu Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İslam'da İbadet Mefhumu - Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi
"Bir kısım insanlar Allah’ın, yaratılışın gayesi kıldığı ibadeti basit ve dar anlamıyla anlamışlardır. Buna göre onların ibadet anlayışı namaz, oruç, zekat, hac ve bunları takip eden zikir, dua ve Kur’an okumak gibi belirli vecibelerin ötesine geçmemektedir. Onlar ibadet konusundaki bu dar anlayışlarıyla hayatın bütün sahalarını içine alan İslami emir ve yasakları, ahkam ve tavsiyeleri ihmal ettiklerine aldırmıyorlar. Halbuki ibadet Kur’an ve sünnetin açıkladığı şekli ve ümmetin seçkin kadrosunun anlayışıyla dinin ve hayatın tümünü içine almaktadır..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Prof. Dr. Yusuf El-Karadavi
Tercüme: Hüsameddin Cemal
Katagori: İbadetler 
Sayfa Sayısı: 424
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İslamda İbadet Mefhumu, Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi İslamda İbadet Mefhumu, Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi, İslam'da İbadet Mefhumu Kitabı - Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi,Nida yayınları,İlmihal,İbadetler, ''Bir kısım insanlar Allah’ın, yaratılışın gayesi kıldığı ibadeti basit ve dar anlamıyla anlamışlardır. Buna göre onların ibadet anlayışı namaz, oruç, zekat, hac ve bunları takip eden zikir, dua ve Kur’an okumak gibi belirli vecibelerin ötesine geçmemektedir.Elif kitabevi konya,inida yayınları satış noktası,neda yayınevi,yusuf el kardavi kitapları,ihvan kitapları,islam da ibadetler nelerdir islamda ibadetler, islam dininde ibadetler, islamda emredilen ibadetler, islamda başlıca ibadetler,, Nida Yayınları, İbadet - Ameller İslamda İbadet Mefhumu Kitabı
İslamda İbadet Mefhumu, Prof. Dr. Yusuf El- Karadavi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.