Öncelikli Meseleler Fıkhı, Kuran ve Sünnet Işığında, Prof. Dr. Yusuf El Karadavi

Öncelikli Meseleler Fıkhı, Kuran ve Sünnet Işığında, Prof. Dr. Yusuf El Karadavi

Yayınevi
Barkod
Öncelikli Fıkhı - Yusuf El Kardavi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kur'an ve Sünnet Işığında Öncelikli Meseleler Fıkhı - Prof. Dr. Yusuf El Karadavi
"Bu araştırma, şeriatın getirdiği bir dizi öncelikli meseleye ışık tutmaya çalışıyor. Ayrıca bu araştırma, düşüncenin belli bir metotta düzenlenmesi ve adı geçen fıkıh türünün yayılması adına bir görevi de yerine getirecektir. Böylece, İslami sahada çalışanlar ile onlara plan ve proje sunan teorisyenler bu araştırmayla yollarını bulurlar. Bu şekilde şeriatın takdim ve te'hir ettiği, sıkı tuttuğu ve kolaylaştırdığı, dinin önemli gördüğü ve başit gördüğü meseleleri birbirinden ayırt etmeye azimli olurlar. Ayrıca umulur ki bu çalışma ifrat ve tefrite düşenleri vazgeçirir, samimi çalışan insanların bakış açılarını da birbirine yakınlaştırır..."

Yazar: Prof. Dr.Yusuf El Karadavi
Katagori: Fıkıh 
Sayfa Sayısı: 344
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Öncelikli Meseleler Fıkhı, Kuran ve Sünnet Işığında, Prof. Dr. Yusuf El Karadavi Öncelikli Meseleler Fıkhı, Kuran ve Sünnet Işığında, Prof. Dr. Yusuf El Karadavi, Kur'an ve Sünnet Işığında Öncelikli Meseleler Fıkhı Kitabı- Prof. Dr. Yusuf El Karadavi,Nida yayınları, ''Bu araştırma, şeriatın getirdiği bir dizi öncelikli meseleye ışık tutmaya çalışıyor. Ayrıca bu araştırma, düşüncenin belli bir metotta düzenlenmesi ve adı geçen fıkıh türünün yayılması adına bir görevi de yerine getirecektir. Böylece, İslami sahada çalışanlar ile onlara plan ve proje sunan teorisyenler bu araştırmayla yollarını bulurlar. Nida yayınları satış noktası Elif Kitabevi Konya adresinden alabilirsiniz, Nida Yayınları, Fıkıh - İlmihal Öncelikli Fıkhı - Yusuf El Kardavi
Öncelikli Meseleler Fıkhı, Kuran ve Sünnet Işığında, Prof. Dr. Yusuf El Karadavi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.