İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları Enes Uner - Cep Boy

İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları Enes Uner - Cep Boy

Kategori
Yayınevi
Barkod
Enes Uner İslam Düş- Serhend
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları - Enes Uner - Cep Boy
"İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları ile ilgili Ayet-i Kerimeler, Hadis-i Şerifler, Yahudi ve Hiristiyanları dost edinmekten sakınmak, İmam-ı Rabbani hz. k.s ve Mahmut Ustaosmanoğlu efendi hz. k.s'nun Bu konuda sözleri, İslam Düşmanlarının Tarihte müslümanlara yaptıkları zulumlerden kesitler, Sohbetler, Nasihatler Uyarılar ve daha fazlası bu kitapta..."
"Ey iman edenler! Kendi dışınızdakileri sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri durmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Gerçekten, kin ve düşmanlıkları ağızlarından (dökülen sözlerinden) belli olmaktadır. Kalplerinde sakladıkları (düşmanlıkları) ise daha büyüktür. Eğer düşünüp anlıyorsanız, ayetlerimizi size açıklamış bulunuyoruz.
İşte siz öyle kimselersiniz ki, onlar sizi sevmedikleri halde siz onları seversiniz. Siz, bütün kitaplara inanırsınız; onlar ise, sizinle karşılaştıklarında "İnandık" derler ; kendi başlarına kaldıklarında da, size olan kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: Kininizden (kahrolup) ölün! şüphesiz allah kalplerin içindekini hakkıyla bilmektedir. 
Size bir iyilik dokunsa, bu onları tasalandırır; başınıza musibet gelse, buna da sevinirler. Eğer sabreder ve korunursanız, onların hilesi size hiçbir zarar vermez. Şüphesiz Allah, onların yaptıklarını çepeçevre kuşatmıştır.
( Ali İmran Suresi 118. 119. 120. Ayetler )
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Enes Uner
Katagori: İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları
Sayfa Sayısı: 176
Boyut: 11 x 16 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları Enes Uner - Cep Boy İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları Enes Uner - Cep Boy, İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları - Enes Uner - Cep Boy ''İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları ile ilgili Ayet-i Kerimeler, Hadis-i Şerifler, Yahudi ve Hiristiyanları dost edinmekten sakınmak, İmam-ı Rabbani hz. k.s ve Mahmut Ustaosmanoğlu efendi hz. k.s'nun, Yasin Yayınevi, Sohbet Vaaz Enes Uner İslam Düş- Serhend
İslam Düşmanlarını Sevmenin Zararları Enes Uner - Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.