Tevbe Enes Uner Cep Boy

Tevbe Enes Uner Cep Boy

Yayınevi
Barkod
Tövbe İstiğfar - Enes uner
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tevbe - Enes Uner - Cep Boy
"Tevbe Nedir? Tevbe Hakkında Ayetler, Tevbe Hakkında Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz.K.s nun sözleri, Tevbe kabulu için dualar, tevbe istiğfar duası, ve daha fazlası bu kitapta..."
"Tevbe; lügatte bir şeyden geridönmektir. Şeriat dilinde ise; günahı bilip kabullenmek, o yapılan günahtan dolayı pişman olmak ve onu bir daha işlememeye kesin karar vermektir.
Tevde edene taib denir. Cenab-ı Hakk'a isnad edilen tevbe, yani Cenab-ı Hakk'ın kuluna tevbe etmesi ise ceza vermekten affa dönmek, kulunun günahını iyilik ederek bağışlamak manasındadır. Bundan dolayı Allah (c.c.) TEvvab, son derece tövbeleri kabul edici manasında olan isme sahiptir."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Enes Uner
Katagori: Tevbe İstiğfar - Günahlardan Tevbe Etmek
Sayfa Sayısı: 80
Boyut: 11 x 16 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tevbe Enes Uner Cep Boy Tevbe Enes Uner Cep Boy, Tevbe - Enes Uner - Cep Boy,''Tevbe Nedir? Tevbe Hakkında Ayetler, Tevbe Hakkında Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz.K.s nun sözleri, Tevbe kabulu için dualar, tevbe istiğfar duası, ve daha fazlası bu kitapta...'', Yasin Yayınevi, İbadet - Ameller Tövbe İstiğfar - Enes uner
Tevbe Enes Uner Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.