Tevbe Mağfiret Kapısı, Abdülkadir Geylani K.s

Tevbe Mağfiret Kapısı, Abdülkadir Geylani K.s

Yayınevi
Barkod
tövbe kitabı medine yayınları
Aynı gün kargo
Mağfiret Kapısı Tevbe, Eş-Şeyh Abdülkadir Geylani K.S
"Allah (cc) şöyle buyurmuştur.:
"Ey mü’minler! Hep birden, Allah’a tevbe edin”
Allah Teala bu Ayet-i kerime ile bütün herkese tevbe etmeleri için çağrıda bulunmaktadır. Şu bilinmelidir ki: Günahlar, masiyetler helake götürürler ve insanı, Yüce Allah’tan ve cennetinden uzaklaştırırlar. Günahları ve masiyetleri ter ise Yüce Allah’a ve cennetine yaklaştırır.
"Ey iman edenler, Nasuh tevbesi ile Allah’a tevbe edin. Bu sebeple günahlarınızı örter;, sizi, altından ırmaklar akan cennetlere koyar.”
Burada, "Nasuh” kelimesinin manası, "her türlü şüpheden uzak ve temiz…” Anlamındadır. Bu, öyle bir tevbe olmaktadır ki, hemen her şüpheden tecrit edilmiştir. Ne onun bir şeyle ilgisi vardır; ne de bir şeyin onunla bir ilgisi vardır: Halis bir dönüştür.
Kul, böyle bir tevbe üzerinde bulunduğu sürece, itaat ve istikamet üzere olur. Masiyete kesin olarak edilmez. Tilki gibi hile yolunu aramaz.

Yazar: Eş-Şeyh Abdülkadir Geylani K.s
Tercüme: Kazım Ağcakaya
Hazırlayan: Mustafa Kasadar
Katagori: Tevbe - İstiğfar
Sayfa Sayısı: 120
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tevbe Mağfiret Kapısı, Abdülkadir Geylani K.s Tevbe Mağfiret Kapısı, Abdülkadir Geylani K.s, Mağfiret Kapısı Tevbe, Eş-Şeyh Abdülkadir Geylani K.S günahlardan tövbe etmek istiğfar duaları kadiri tarikatı medine yayınları incele oku satın al, Medine Yayınları, İbadet - Ameller tövbe kitabı medine yayınları
Tevbe Mağfiret Kapısı, Abdülkadir Geylani K.s

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.