Sabır Enes Uner Cep Boy

Sabır Enes Uner Cep Boy

Yayınevi
Barkod
Sabır Kitabı Enes Uner
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sabır - Enes Uner - Cep Boy
"Sabır hakkında anlatım,kıssalar, ayetler, hadisler, Büyüklerin Sözleri, Tavsiyeler, Nasihatler, Mahmut efendi hz. k.s ihlas ve riya ile ilgili sözleri ve daha fazlası..."
"Bu dünya elem, keder, sıkıntı, zahmet mahallidir. Bundan dolayı Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bir hadisi şeriflerinde: "Dünya müminin hapishanesi, kafirin ise cennetidir." buyurmuştur.
Mümin imanı sebebiyle cennette ebediyye rahatlık ve nimet içinde olacağından bu dünyada karşılaştığı elem, keder ve sıkıntılar dünyayı onun için bir hapishane yapıyor.
Kafir; imansızlığı sebebiyle cehennemde ebediyyen sıkıntı ve elemler içinde olacağından bu dünyada sıkıntı ve elemlercehennemdekine nazaran bir hiç mesabesinde olduğu için de dünya onun cenneti oluyor.
İnsan bu dünyaya geldiğine ve yaşadığına göre bu dünyanın bela ve musibetlerine ister istemez sabredecektir. Çünkü bela, musibet ve derdi veren Allahu Teala Hazretleri onun ilacı olan sabrı da insanlara vermiştir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Enes Uner
Katagori: Sabır Hakkında
Sayfa Sayısı: 96
Boyut: 11 x 16 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sabır Enes Uner Cep Boy Sabır Enes Uner Cep Boy, Sabır Kitabı - Enes Uner - Cep Boy, ''Sabır hakkında anlatım,kıssalar, ayetler, hadisler, Büyüklerin Sözleri, Tavsiyeler, Nasihatler, Mahmut efendi hz. k.s ihlas ve riya ile ilgili sözleri ve daha fazlası...''sabretmek hakkında,sabır hakkında vaaz sohbet hutbe kitap,serhend yayınevi yasin yayınları, Yasin Yayınevi, İbadet - Ameller Sabır Kitabı Enes Uner
Sabır Enes Uner Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.