Dinin Direği Namaz Enes Uner Cep Boy

Dinin Direği Namaz Enes Uner Cep Boy

Yayınevi
Barkod
Dinin Direği Namaz Kitabı - Serhend
Aynı gün kargo
Dinin Direği Namaz - Enes Uner - Cep Boy
"Namazın Fazileti, Namazın faydaları, İmam-ı rabbani hz. k.s'nun namazla ilgili sözleri, Namaz Çeşitleri, Farz ve Nafile Namazlar..."
"Namaz; haddi zatında zekat ve oruç gibi,diğer dinlerde de mevcut olan ibadetlerin başında gelir.Namaz ibadetlerin özü ve en kıymetlisidir.Rasu'lullah (SAV)Efendimiz "Gözümün nuru"dediği bir ibadettir.Namaz,kulun mahşerde imandan sonra ilk hesaba çekileceği ameldir. Bu hususta Peygamberimiz(S.A.V.)şöyle buyurdular: "Kıyamet günü kulun kendisinden hesaba çekileceği ilk şey namazdır. Eğer namazını tamamlamışsa Allah-u Teala ona hesabı kolay eder.Fakat namazdan yana bir eksiği çıkarsa,Allah-u Teala meleklerin-Bu kulumun nafile(namazları)varmıdır.Varsa farzı ondan tamamlayın-buyurur"."Başın, vücutta yeri ne ise, namazın dindeki yeri de odur".
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Enes Uner
Katagori: Namaz Hakkında
Sayfa Sayısı: 80
Boyut: 11 x 16 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dinin Direği Namaz Enes Uner Cep Boy Dinin Direği Namaz Enes Uner Cep Boy, Dinin Direği Namaz - Enes Uner - Cep Boyi''Namazın Fazileti, Namazın faydaları, İmam-ı rabbani hz. k.s'nun namazla ilgili sözleri, Namaz Çeşitleri, Farz ve Nafile Namazlar...''Namaz kitabı enes uner serhend yayınevi kitabı,elif kitabevi konya namaz kitap cep boy, Yasin Yayınevi, İbadet - Ameller Dinin Direği Namaz Kitabı - Serhend
Dinin Direği Namaz Enes Uner Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.