Hz. Rabiatül Adeviyye, Aşkın İncisi, Ömer Rıza Doğrul

Hz. Rabiatül Adeviyye, Aşkın İncisi, Ömer Rıza Doğrul

Yayınevi
Barkod
Rabiatü'l Adeviyye Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
"Aşkın İncisi" Hz. Rabiatü'l Adeviyye - Ömer Rıza Doğrul
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ömer Rıza Doğrul
Hazırlayan: Şükran Eser Göknar
Katagori: Hz. Rabiatül Adeviyye'nin Hayatı
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Sen lütfettin, kerem ettin. Çünkü, Lütuf ve Kerem, Senin, kaynağından fışkırır. Ve, bana. Sonunda vechini gösterdin. Lütuf yüzünden. ne dünyada, ne de uhrada, bana ait olan hiçbir şey yoktur. Hepsi, Senin lütuf ve kereminin eseridir. Ve başka hiç birşey değildir. Onun için dünyada da uhrada da, Hamd ü senaya, Sen layıksın. 
İşte Allah'ı hakikaten sevenlerin vecdi bu merkezdedir. 
Hz. Rabia, Bütün Lütfun Allah (C.C). tarafından geldiğini, ve Allahın (c.c.) Hamd ü Senaya layık olduğunu anlatıyor. Bütün muvaffakiyet O’nun yoluyla elde edilmiştir.
Rabia’nın aşk alakasından meramı Allah’ın kendisine dünya saadeti sağlayan ni’metleri ihsandan dolayı O’na karşı muhabbetidir.
Allah’ı layık olduğu şekilde sevmekten muradı da kendisine açılan cemal ve celal için Allah’ı sevmektir. İki sevginin en üstünü budur.
Bu sevginin menşei ise, Allah’ın kuluna ihsan ettiği ni’metlerdir. Onun için sevilene vakfedilmiş bir sevgi değildi. Gerçi seven kimse yalnız sevileni anıyor.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hz. Rabiatül Adeviyye, Aşkın İncisi, Ömer Rıza Doğrul Hz. Rabiatül Adeviyye, Aşkın İncisi, Ömer Rıza Doğrul, Aşkın İncisi Hz. Rabiatü'l Adeviyye - Ömer Rıza Doğrul,rabiatül adeviyye kimdir, rabiatül adeviyye sözleri, rabiatül adeviyye duası, rabiatül adeviyye hayati, rabiatül adeviyye ne demek, rabiatül adeviyye filmi, rabiatül adeviyye vikipedi, rabiatül adeviyye canlı,rabiatül adeviyyenin hayati, rabiatul adeviyye hayati, sahabe rabiatül hayati, rabiatul adeviyyenin hayati, rabiatül adeviyyenin kabirde, rabiatül adeviyye türbesi, rabiatül adeviye kimdir, rabiatül adeviyye sözleri,hz rabia kimdir, hz rabia nın hayatı, hz. rabia filmi izle, hz rabia kanal 7, hz. rabia izle, hz. rabia fatma girik filmi izle, hz. rabia filmi, hz. rabia türk filmi,hz rabia hikayeleri hz rabia sözleri hz rabia tül adeviyye, Kitsan Yayınları, Siyer - İslam Tarihi Rabiatü'l Adeviyye Kitabı
Hz. Rabiatül Adeviyye, Aşkın İncisi, Ömer Rıza Doğrul

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.