Dört Büyük Halife, Şemseddin Ahmed Sivasi

Dört Büyük Halife, Şemseddin Ahmed Sivasi

Barkod
Pamuk Ofset YayıncılıkKOD - Evliya - 021
Aynı gün kargo
Dört Büyük Halife - Şemseddin Ahmed Sivasi

Yazar: Şemseddin Ahmed Sivasi
Sayfa Sayısı: 440
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu bahtiyar insanların hayat hikayeleri elbette hepimiz için çok büyük önem arz etmektedir. Ağızdan ağıza rivayet edilerek bize kadar ulaşan bu menkıbeler çok fazladır. Bunların en önemlilerini günümüzden beş yüz yıl kadar önce Halvetiye Tarikatı pirlerinden Şeyh Şemsi Sivasi (Kara Şems) Hazretleri " Menakıb-ı Çihar-i Yar-i Güzin" adlı eserinde toplamıştır. Mümkün olduğunca sade bir dille sunmaya çalıştığımız bu eserin hayırlara vesile olmasını yüceler yücesi Allah'ımızdan diler, eserin yazarı Şems Hazretlerinden himmet bekleriz.
www.kitaptakipcileri.com
Hulefa-i Raşidin yani ilk dört büyük halife Resulullah efendimizin (Salat ve selam olsun ona) en yakın dostları, talebeleri, vezirleridir. Onlar İslam dinini en iyi bilen, en iyi anlamış olan, hayata en iyi uygulayan örnek ve model Müslümanlardır.www.kitaptakipcileri.com
...www.kitaptakipcileri.com
Ashab-ı Kirama sevgi ve onlar hakkında Ehl-i Sünnet mezhebinin inançlarını kalbe yerleştirmek her mü'minin en mühim vazifelerindendir. Ashab, bilgiyi imana, imanı da hayati faaliyetlere tatbik etmiş olduklarından onların hayat menkıbelerini bilmemiz aynı yolda hareketimizi kolaylaştıracak başlıca amildir.

Müslümanlar,
Hz.Ebubekir (R.A) ile sıdkı,
Hz.Ömer (R.A) ile adaleti,www.kitaptakipcileri.com
Hz.Osman (R.A) ile edep-hayayı,
Hz.Ali (R.A) ile ilim ve feraseti öğrendiler.
Onlar, Hz.Peygamberin(S.A.V.)
en yakın dört dostuydu..www.kitaptakipcileri.com
Müslümanların ise peygamberden sonra hayatlarını örnek alacakları önderleri.. 
www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dört Büyük Halife, Şemseddin Ahmed Sivasi Dört Büyük Halife, Şemseddin Ahmed Sivasi, Dört Büyük Halife Kitabı- Şemseddin Ahmed Sivasi, Hz.Ebubekir (R.A) ile sıdkı, Hz.Ömer (R.A) ile adaleti, Hz.Osman (R.A) ile edep-hayayı, Hz.Ali (R.A) ile ilim ve feraseti öğrendiler. Onlar, Hz.Peygamberin(S.A.V.) en yakın dört dostuydu.. Müslümanların ise peygamberden sonra hayatlarını örnek alacakları önderleri.. Elif Kitabevi Konya, Sahabe halifeler, peygamberler, islam tarihi, hayatı, hayatları, Pamuk Ofset Yayıncılık, Siyer - İslam Tarihi Pamuk Ofset YayıncılıkKOD - Evliya - 021
Dört Büyük Halife, Şemseddin Ahmed Sivasi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.