Hediyeli
Hayatınızı 7 Günde Değiştirin, Paul Mckenna - Zihin Programlama CD İlaveli

Hayatınızı 7 Günde Değiştirin, Paul Mckenna - Zihin Programlama CD İlaveli

Barkod
Hayatınızı Yedi Günde Değiştirin
Vitrin Katagorisi
Hediyesi
Ücretsiz Zihin Programlama Cd'si Hediye...
Aynı gün kargo
Hayatınızı 7 Günde Değiştirin - Paul Mckenna 
*Ücretsiz Zihin Programlama Cd'si Hediye...
-Uluslararası Bestseller-
"Paul McKenna, 3 yılda 3 milyon kitap satışıyla İngiltere’nin en çok satan edebiyat-dışı yazarıdır. Televizyon programları ve konuşmaları, dünyanın kırk iki ülkesinde yüzlerce milyon insan tarafından izlendi."
• Daha fazla para kazanmak ve daha başarılı olmak ister misiniz?
• Her gün daha fazla enerjiye sahip olmak ve kendinizi daha mutlu hissetmek ister misiniz?
• Rüyalarınızdaki hayatı yaşamaya başlamak ister misiniz?

Yazar: Paul Mckenna
Çeviren: İbrahim Şener
Kapak Tasarım: Cansu Gümüş
Katagori: Kişisel Gelişim -Başarı - Zihin Programlama
Kitabın Orjinal Adı: Change Your Life in 7 Days
Sayfa Sayısı: 248
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Paul McKenna, 3 yılda 3 milyon kitap satışıyla İngiltere’nin en çok satan edebiyat-dışı yazarıdır. Televizyon programları ve konuşmaları, dünyanın kırk iki ülkesinde yüzlerce milyon insan tarafından izlendi.
Paul kendine has kişisel dönüşüm teknikleriyle Hollywood yıldızları, altın madalyalı sporcular, rock yıldızları, iş adamları ve kraliyet ailesiyle çalışmıştır. Ufak değişikliklerin büyük sonuçlar doğurabileceğini ispatlayarak, izleyicilerini ve müşterilerini şaşırtmıştır.www.kitaptakipcileri.com
Şaşırma sırası şimdi sizde!
Çoğu insan, yaşamlarının yalnızca kısa bir an içinde değişmiş olduğunu düşünebilir. Önünüzdeki yedi gün boyunca düzinelerce böylesi anı deneyimleyeceksiniz ve hayatınızdaki sonuç veren değişiklikler gelecek yıllar boyunca mutluluk, başarı ve sağlığınızı olumlu olarak etkileyecek.

Paul McKenna bunun farkına vardığı zaman başarılı bir radyo yapımcısıydı. Gerçekleştirmiş olduğu şeylere rağmen içinde bulunduğu durumdan hoşnut veya tatmin olmuş değildi. Dünya çapında yüksek derecede başarılı ve etkili insanlar üzerine bir çalışma yaparak, bu başarı ve mutluluğun bazı insanların başına gelen ve diğerlerinin başına gelmeyen tesadüfler olmadığını keşfetti. Öğrendiği şeyleri uygulayarak kendisini ve yaşantısını büyük ölçekli olarak dönüştürmüş, finansal özgürlük ve uluslararası başarı elde etmiş ve gitgide artan derecede sağlıklı bir duruma gelmiştir.

Paul, çok başarılı insanların bu çekirdek strateji ve tekniklerini, daha pozitif ve öz güvenli bir şekilde düşünmenize ve hareket etmenize ve bir hafta gibi kısa bir süre içinde yaşantınızı geliştirmenize yardımcı olacak, büyüleyici yaşam dönüştürme metotları haline getirmiştir. 

• Daha fazla para kazanmak ve daha başarılı olmak ister misiniz?
• Her gün daha fazla enerjiye sahip olmak ve kendinizi daha mutlu hissetmek ister misiniz?
• Rüyalarınızdaki hayatı yaşamaya başlamak ister misiniz?
www.kitaptakipcileri.com
Yalnızca yedi günde ileri derecede öz güvenli ve gerçekten olmak istediğiniz kişi olmak için duygularınızın efendisi olmayı ve 
beyninizi işletmeyi öğreneceksiniz!
Kişisel gelişim kitapları en kolay yazılan ve en kolay satılan kitaplar arasında her zaman ilk sıradadır. Bu yüzden periyodik olarak düzenli olarak yeni yüzler ortaya çıkar büyük vaatler vererek hayatınızı değiştireceğini söyler. Kaybedecek birşeyi olmayan insanların sayısı da çok fazla olduğu için bu kitaplar alınır, okunur ve bir kenara atılıp günlük hayata devam edilir.

Paul Mckenna da bu alanda ün yapmış kişilerden biri. Bir radyoda çalışırken hayatını değiştirebileceğini düşünerek bazı kararlar alıyor ve bunu herkes ile paylaşarak bir üne sahip oluyor. 
www.kitaptakipcileri.com
Hayatınızı 7 Günde Değiştirin kitabında da bu sırlardan bahsediyor. Bu konuda oldukça da iddialı çünkü herşeyi yedi günde başarmayı vadediyor. Tabi her kişisel gelişim kitabında olduğu gibi dediklerini denemeniz ve iradeli olmanız gerekiyor. 
www.kitaptakipcileri.com
Kitapta bahseden yedi günlük programı uygulayarak bir anda zengin olabilirsiniz, sağlıklı mükemmel bir hayata sahip olabilirsiniz ve hayalinizdeki hayata kavuşabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey özgüven sahibi olmak hepsi bu kadar!
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hayatınızı 7 Günde Değiştirin, Paul Mckenna - Zihin Programlama CD İlaveli Hayatınızı 7 Günde Değiştirin, Paul Mckenna - Zihin Programlama CD İlaveli, Hayatınızı 7 Günde Değiştirin kitabı, yedi günde,- Paul Mckenna , *Ücretsiz Zihin Programlama Cd'si Hediye... -Uluslararası Bestseller-paul mckenna kitap, paul mckenna sigara,paul mckenna new book, paul mckenna diet book, paul mckenna stress book, paul mckenna happiness book, paul mckenna sleep book, book appointment with paul mckenna,kişisel gelişim kitapları en çok satanlar, en iyi kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim kitap özetleri, kişisel gelişim yazıları, mümin sekman, kişisel gelişim kitapları indir, kişisel gelişim kitapları isimleri, doğan cüceloğlu,, Pegasus Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji Hayatınızı Yedi Günde Değiştirin
Hayatınızı 7 Günde Değiştirin, Paul Mckenna - Zihin Programlama CD İlaveli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.