Başarı Öyküleri Cengiz Erşahin

Başarı Öyküleri Cengiz Erşahin

Yayınevi
Barkod
9789944090186
Piyasa Fiyatı
4.95
Aynı gün kargo
Başarı Öyküleri - Cengiz Erşahin
"En Fakir Adam Bir Kuruşu Olmayan Değil, Bir Hayali Olmayandır."

Yazar: Cengiz Erşahin
Editör: Füsun Dikmen
Sayfa Sayısı: 256
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
http://www.kitaptakipcileri.com/Basari-Oykuleri-Cengiz-Ersahin,PR-1594.html
Güç insanın ruhundadır, Kaslarında değil...
Onlar öylesine sıfırdı ki. Acılar, zorluklar ve imkânsızlıklar içerisindeydiler. İnsanlar onlara güldüler, yapamazsın dediler. Gözyaşları içerisinde uyudular. Ve öylesine başardılar ki, hem kendi kaderlerini ve hem de tarihin akışını değiştirdiler. Hayatın onlara fısıldadıkları değil, onların hayata ne söyledikleri önemli oldu.

     Okuyacağınız bu kitap gerçek hayatların hikâyesidir. İbret dolu başarı öyküleri ile doludur bu kitap. Başarıya ait birçok ipucu bulacaksınız. Kimi zaman içiniz burkularak, kimi zaman heyecan içinde ve kimi zaman da hayretlere düşerek okuyacaksınız hikâyeleri.
     Onlar imkânsızı başardı, siz de başarabilirsiniz.
     Hayat fısıldar, siz yüksek sesle söyleyin.
http://www.kitaptakipcileri.com/Basari-Oykuleri-Cengiz-Ersahin,PR-1594.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Başarı Öyküleri Cengiz Erşahin Başarı Öyküleri Cengiz Erşahin, Başarı Öyküleri Kitabı Cengiz Erşahin, tutku, yaşanmış başarı öyküleri ünlülerin başarı öyküleri kısa başarı öyküleri başarı hikayeleri öss başarı öyküleri başarı öyküleri kitabı, kişisel gelişim, başarı öyküleri video, kişisel gelişim videoları, kişisel gelişim yazıları, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim hikayeleri, kişisel gelişim eğitimleri, kişisel gelişim kitapları,, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, tutku yayınları yayınevi, tutku yayınları kitap, tutku yayınları kitaplar, tutku yayınları roman, tutku yayınevi, tutku yayıncılık, tutku yayınları cengiz erşahin, tutku yayınevi kitapları,cengiz erşahin sözleri, cengiz erşahin kimdir, kafesin içerisindeki hayat, cengiz erşahin gerçek sır,, Tutku Yayınevi, Kişisel Gelişim Psikoloji 9789944090186
Başarı Öyküleri Cengiz Erşahin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.