Hediyeli
Sizi Mutlu Edebilirim, Paul Mckenna, Hipnoz CD İlaveli

Sizi Mutlu Edebilirim, Paul Mckenna, Hipnoz CD İlaveli

Barkod
Paul Mckenna -Sizi Mutlu Edebilirim
Vitrin Katagorisi
Hediyesi
Kitabın Yanında Sizi Mutlu Edebilirim/ Hipnoz CD'si Hediye
Aynı gün kargo
Sizi Mutlu Edebilirim - Paul Mckenna - Hipnoz CD İlaveli
*Uluslararası Bestseller Kişisel Gelişim
"Eğer üzgün, sıkılmış, depresif, iyi veya gayet mutlu olmanız fark etmez bu kitaptaki sistem çok daha mutlu olmanıza yardım edecek. Paul McKenna hayatının 25 yılını insanları daha mutlu yapmanın yollarını geliştirmek için çalışarak geçirdi ve insanların mutluluk seviyeleri üzerinde anlık, sıra dışı ve ölçülebilir etkileri olan bir sistem geliştirdi."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Paul Mckenna
İngilizceden Çeviri: Barış Satılmış
Editör: İbrahim Şener
Kapak Tasarım: Pınar Yıldız
Katagori: Kişisel Gelişim - Psikoloji
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
KENDİNİZİ HİÇ OLMADIĞINIZ KADAR HİÇ OLMADIĞI KADAR İYİ HİSSEDİN! 
Daha mutlu olmak ister misiniz?
Hemen şimdi kötü hissetmekten kurtulmak ister misiniz?
Daha önce hiç olmadığınız kadar neşeli olmak ister misiniz?
Ya hiç hayal etmediğiniz kadar mutlu olmak mümkün olsaydı?
O halde bu kitap ve hipnoz CD’si sizin için!
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Eğer üzgün, sıkılmış, depresif, iyi veya gayet mutlu olmanız fark etmez bu kitaptaki sistem çok daha mutlu olmanıza yardım edecek. Paul McKenna hayatının 25 yılını insanları daha mutlu yapmanın yollarını geliştirmek için çalışarak geçirdi ve insanların mutluluk seviyeleri üzerinde anlık, sıra dışı ve ölçülebilir etkileri olan bir sistem geliştirdi.
Son yapılan bilimsel araştırmalar mutluluk seviyelerinin sabit olmadığını gösterdi. Mutluluk seviyenizi arttırmak için birkaç günlük düzenli küçük bir çaba ile basit talimatları izlemek ve bazı güçlü psikolojik teknikleri uygulamak gerekir.
İnsan zihni bilgisayar gibidir. Düşünce ve davranışlarınızı düzenleyen kendi yazılımı vardır. İnsanların neredeyse tüm sorunları,
zihnin bilinçaltında çalışan negatif programlardan kaynaklanır.
Bu kitapla beraber verilen hipnoz CD’si negatif düşünceyi kaldırmanıza ve mutluluğunuzu yaratan etkenleri bulup büyütecek pozitif programlar yüklemenize yardımcı olur.
Bu sisteme inanmanız gerekmiyor. Mutluluk bir inanç veya şans meselesi değil, belirli düşünce ve davranış biçimleriyle yaratılır. Bu kitabı kullanın, hayatınızın kontrolünü ele geçirin ve hemen mutlu olun!SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Son yirmi yıldır, Dr. Paul McKenna, milyonlarca insanın başarılı bir şekilde kilo vermesine, sigarayı bırakmasına, uykusuzlukla baş etmesine, stresten kurtulmasına ve özgüvenini artırmasına yardımcı oluyor. Kitapları 5 milyondan fazla satan ve 32 dile çevrilen McKenna’nın TV programları ve canlı sunumları tüm dünyada 42 ülkede yüz milyonlarca insan tarafından izlenmiş ve dinlenmiştir.
Paul bu benzersiz kişisel dönüşüm yöntemini Hollywood film yıldızlarında, Olimpiyat altın madalya sahiplerinde, rock yıldızlarında, üst düzey işletme yöneticilerinde ve kraliyet ailesinde uygulamıştır. İnsanların yaşamındaki küçük değişikliklerin nasıl büyük sonuçlar sağlayabileceğini kanıtlayarak seyirci ve müşterilerini sürekli hayretler içinde bırakmıştır. SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sizi Mutlu Edebilirim, Paul Mckenna, Hipnoz CD İlaveli Sizi Mutlu Edebilirim, Paul Mckenna, Hipnoz CD İlaveli, Sizi Mutlu Edebilirim - Paul Mckenna - Hipnoz CD İlaveli, *Uluslararası Bestseller / Kişisel Gelişim, paul mckenna sizi zayıflatabilirim,kişisel gelişim kitapları en çok satanlar, en iyi kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim kitap özetleri, kişisel gelişim yazıları, mümin sekman, kişisel gelişim kitapları indir, kişisel gelişim kitapları isimleri, kişisel gelişim kitapları pdf, paul mckenna kimdir, paul mckenna hayatınızı 7 günde değiştirin, paul mckenna kitapları, paul mckenna ekşi, paul mckenna sigara, sizi zayıflatabilirim,en iyi kişisel gelişim kitapları 2011, en iyi kitaplar, mümin sekman, d&r, insan mühendisliği, en iyi kişisel gelişim kitapları 2013, en iyi kişisel gelişim kitapları indir, en iyi kişisel gelişim kitapları ekşi, paul mckenna zayıflama,, Pegasus Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji Paul Mckenna -Sizi Mutlu Edebilirim
Sizi Mutlu Edebilirim, Paul Mckenna, Hipnoz CD İlaveli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.