Sen Ölünce Kim Ağlar? Robin Sharma

Sen Ölünce Kim Ağlar? Robin Sharma

Barkod
9786054456727
Aynı gün kargo
Sen Ölünce Kim Ağlar? - Robin Sharma
"Kendinizi anlayın, kendinizi kabul edin ama kendiniz olmayın."
*Bu kitabı okuduktan sonra bazı şeylerin farkına varacaksınız...

Yazar: Robin Sharma
Editör: Nilüfer Altınel
Kapak : Yunus Bora Ülke
Katagori: Kişisel Gelişim Başarı - Yaşam Sırları
Sayfa Sayısı: 256
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Çocukluk yıllarımda babam, bana asla unutmayacağım bir şey söylemişti: "Evlat, doğduğunda tüm dünya gülümserken sen ağlıyordun. Öyle bir yaşam sür ki öldüğünde tüm dünya ağlıyorken, senin yüzünde gülümseme olsun.” Hayatın gerçekte ne olduğunu unuttuğumuz bir çağda yaşıyoruz. Bir insanı rahatlıkla Ay’a gönderebiliyoruz ama caddenin karşısına geçip komşumuzla buluşma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Dünyanın diğer tarafındaki bir hedefi bir füzeyle hatasız bir biçimde vurabiliyoruz ama çocuklarımızla kütüphaneye gitmek için zaman ayırma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlığımızla bağlarımızı yitirdik. Amaçlarımızı kaybettik. En önemli değerlerimizi göz ardı ettik.
www.kitaptakipcileri.com
Ölüm döşeğinde George Bernard Shaw’a, "Hayatınızı tekrar yaşama şansınız olsaydı ne yapardınız?” diye sorulmuş. Bernard Shaw kısa bir süre düşünmüş ve iç çekerek cevap vermiş. "Aslında olabilecekken hiç olamadığım kişi olmak isterdim.” Aynı şeyin sizin de başınıza gelmemesi için bu kitabı yazdım.
Bu nedenle, size içtenlikle soruyorum, siz ölünce kim ağlayacak? Bu gezegende dolaşma ayrıcalığına hâlâ sahipken, kaç yaşamı etkileme fırsatınız olacak? Yaşamınızın sizden sonraki nesiller üzerinde ne gibi etkileri olacak? Son nefesinizin ardından bırakacağınız miras ne olacak?

Kitaptan Alıntılar: 

*Yaşam yolunda ilerlerken gülleri koklamalısınız. Çünkü sadece bir tur oynama hakkınız vardır.
*Nezaket, bu gezegende kapladığımız yer için ödememiz gereken kiradır.www.kitaptakipcileri.com
*Kendinizi anlayın, kendinizi kabul edin ama kendiniz olmayın.
*Gününüze iyi başlayın. Bir daha asla aynı olmayacaksınız.
*Unutmayın, eğer yaşamınız üzerinde düşünülmeye değerse, yazılmaya da değer demektir.
*Ve malesef not almadığım/alamadığım bir hikaye var. Özet geçmem gerekirse,
bir hastanenin bir odasında iki hasta bulunmaktadır. Biri cam kenarında diğeri ise odanın diğer ucunda yatıyor. Her ikisi de yatağa bağımlı. Cam kenarındaki hasta her gün oda arkadaşına dışarıdaki kuşları, çiçekleri, oynayan çocukları anlatıyor. Bir gün sabaha karşı cam kenarında yatan hasta nefes darlığı yaşıyor. Arkadaşı doktorlara haber vermek yerine tepkisiz kalmayı seçiyor ve arkadaşı kendisi yüzünden vefat ediyor. Sabah hemşireler ölen arkadaşını defnetmek üzere odadan çıkartıyor. Yatağını cam kenarına alması için rica ediyor bu hasta da. Ve büyük bir iştahla geçtiği, hatta arkadaşının canına mal ettiği camın yanına gidince şok oluyor adam. Çünkü cam karanlık bir odaya bakıyor ve önünde gri bir duvardan başka hiç bir şey bulunmuyor. Arkadaşı onun can sıkıntısı gidermek için olmayan şeyleri varmış gibi anlatmasına karşın o, arkadaşını ölüme terk ediyor.
 http://www.kitaptakipcileri.com/Sen-Olunce-Kim-Aglar-Robin-Sharma,PR-1707.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sen Ölünce Kim Ağlar? Robin Sharma Sen Ölünce Kim Ağlar? Robin Sharma, Sen Ölünce Kim Ağlar? Kitabı, , Robin Sharma, ' ferrarisini satan bilge özeti, ferrarisini satan bilge sözleri, ferrarisini satan bilge indir, ferrarisini satan bilge konusu ferrarisini satan bilge pdf robin sharma, robin sharma kitapları, robin sharma ferrarisini satan bilge, sen ölünce arkandan kim ağlar, sen ölünce kim ağlar özeti, sen ölünce kim ağlar indir, sen ölünce kim ağlar ekşi, sen ölünce kim ağlar fiyatı, sen ölünce kim ağlar nedir, sen ölünce kim ağlar kitapları, robin sharma,robin sharma mükemmelliğin rehberi, robin sharma sözleri, robin sharma kitapları, robin sharma sen ölünce kim ağlar, robin sharma kitap özetleri, robin sharma biyografi, robin sharma koza kelebeği bilmez, robin sharma hayatı,, Pegasus Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji 9786054456727
Sen Ölünce Kim Ağlar? Robin Sharma

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.