Halimizin İzahı, Nureddin Yıldız

Halimizin İzahı, Nureddin Yıldız

Kategori
Yayınevi
Barkod
Halimizin İzahı Kitabı - Tahlil
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hâlimizin İzahı - Nureddin Yıldız
"Ümmet olarak bizi kuşatan olayları akşam sabah sayıp dökme, görevimiz yoktur. Asıl görevimiz, bulunduğumuz hale bizi mecbur eden sorunların temel nedenleri üzerinde durmak ve sorunu kökten çözmek için uğraşmaktadır.
Bu kitap belli başlı sıkıntılarımızdan bir bölümünü ele almakla ve müslüman fertler olarak neler yapabileceğimizi göstermeye çalışmaktadır..."

Yazar: Nureddin Yıldız
Katagori: Aile - Nasihat - Öğütler - Tavsiyeler
Sayfa Sayısı: 256
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Halimizin İzahı, Nureddin Yıldız Halimizin İzahı, Nureddin Yıldız, Hâlimizin İzahı Kitabı, Nureddin Yıldız,Tahlil yayınları,Elif Kitabevi Konya Satış Noktası, ''Ümmet olarak bizi kuşatan olayları akşam sabah sayıp dökme, görevimiz yoktur. Asıl görevimiz, bulunduğumuz hale bizi mecbur eden sorunların temel nedenleri üzerinde durmak ve sorunu kökten çözmek için uğraşmaktadır.nureddin yıldız sohbetleri, nureddin yıldız vikipedi, nurettin yıldız sohbetleri, nureddin yıldız ekşi, nureddin yıldız youtube, nureddin yıldız fetva, nureddin yıldız hoca, nureddin yıldız evlilik,, Tahlil Yayınları, Sohbet Vaaz Halimizin İzahı Kitabı - Tahlil
Halimizin İzahı, Nureddin Yıldız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.