Bu Zamanın Sabrı, Nureddin Yıldız

Bu Zamanın Sabrı, Nureddin Yıldız

Yayınevi
Barkod
Bu Zamanın Sabrı Kitabı - Tahlil
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Bu Zamanın Sabrı - Nureddin Yıldız
"Yılın dört mevsimi var. Her mevsimde renkler değişiyor, iklim farklı oluyor. Her mevsimin çiçeği de dikeni de başka.
Ümmeti Muhammed’in hayatında imtihan her gün değişiyor. Her günün yeni bir imtihanı var. Sonra gelenler eskileri daha şanslı görür. Eskiler de yenileri daha şanslı görür. Gerçekte ise durum ne öyle ne böyledir. Herkes gününün imtihanı ile karşı karşıyadır. Kimse bir öncekinden veya bir sonrakinden sorumlu tutulmayacak. Bugünün imtihanını kavrayan ve gerekeni yapabilen kazanmış olacak. Dünle meşgul olanın kaybetme ihtimali yüksektir.
Bugünün imtihanını kavrayabilene bugünün sabrı gereklidir.
Sabır, ilk insandan son insana kadar herkese gerekli ama bugünün sabrı başka. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Nureddin Yıldız
Editör: Hilal Furkan
Kapak Tasarımı: Kenan Özcan
Katagori: Sabır ve Tavsiyeler
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bu Zamanın Sabrı, Nureddin Yıldız Bu Zamanın Sabrı, Nureddin Yıldız, Bu Zamanın Sabrı - Nureddin Yıldız, Kitabı, Tahlil yayınları, kitap, kitapları,nureddin yıldız kimdir,Nureddin yıldız kitapları konya, konyada,elif kitabevi konya, nureddin yıldız cübbeli, nureddin yıldız sohbetleri, nureddin yıldız vikipedi, nurettin yıldız sohbetleri, nurettin yıldız kimdir, nureddin yıldız ekşi, nureddin yıldız kitapları,sosyal doku, kitapyurdu, erkam yayınları, nurettin yıldız şifai şerif tahlil yayınları,, tahlil yayınları iletişim, siyer yayınları, nureddin yıldız,sosyal doku derneği nurettin yıldız pazar sohbetleri, sosyal doku pazar dersleri, nurettin yıldız kimdir, fetva meclisi, sosyal doku namaz,, sosyal doku projesi, kontv sosyal doku, sosyal doku pazar sohbetleri,kontv sosyal doku izle, kon tv sosyal doku, kontv yayın akışı,, Tahlil Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji Bu Zamanın Sabrı Kitabı - Tahlil
Bu Zamanın Sabrı, Nureddin Yıldız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.