Mahrem Cevaplar, Kadın Erkek İlişkileri Üzerine, Nureddin Yıldız

Mahrem Cevaplar, Kadın Erkek İlişkileri Üzerine, Nureddin Yıldız

Yayınevi
Barkod
Mahrem Cevaplar - Nureddin Yıldız
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kadın - Erkek İlişkileri Üzerine Mahrem Cevaplar - Nureddin Yıldız
"Eşimle tartıştık, 'Erkeksen beni boşarsın!' dedi. İki çocuğumuz var, eğitim seviyesi ve dini bilgisi ham; ne yapmalıyım ben bu söz üzerine?
Erkeklik yap ve boşama. Zira eşin seni, erkeklik adına düşüklüğe çekmek istemiş. Seviyenizi yüksek tutun. Erkeklik gösterin, sabır gösterin, sebat gösterin ama tuzağa gelmeyin. O sözü o söylemedi, şeytan söyletti. Cevabınız şeytanın istediği gibi olursa sonuçta kimin mutlu olacağını bilmelisiniz. Çocuklarınıza acıdığınızdan değil erkek olduğunuzdan dolayı tuzağa düşmeyin. Sonunda kazanan siz olursunuz. Allah sabrınızı mübarek kılsın.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Nureddin Yıldız
Editör: Sadullah Yıldız
Katagori: Evlilik - Aile
Sayfa Sayısı: 216
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mahrem Cevaplar, Kadın Erkek İlişkileri Üzerine, Nureddin Yıldız Mahrem Cevaplar, Kadın Erkek İlişkileri Üzerine, Nureddin Yıldız, Kadın - Erkek İlişkileri Üzerine Mahrem Cevaplar - Nureddin Yıldız, Tahlil yayınları, Evlilik, Kitabı, Konya, Kitapları, Satın Al, Satış, Telefonu, Adresi, Fiyatı, Sosyal Doku, nureddin yıldız kimdir, nureddin yıldız cübbeli, nureddin yıldız sohbetleri, nureddin yıldız vikipedi, nurettin yıldız sohbetleri, nurettin yıldız kimdir, nureddin yıldız ekşi,nureddin yıldız aile davamız, nureddin yıldız aile boyu cennet, nureddin yıldız kimdir, nureddin yıldız sohbetleri nureddin yıldız cübbeli, nureddin yıldız vikipedi,, nureddin yıldız youtube, nureddin yıldız kitapları, nureddin yıldız kitapları,mahrem konular kitabı, mahrem konular nedir, islamiyet mahrem konular, mahrem şeyler, sorularla islamiyet mahrem konular,, Tahlil Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji Mahrem Cevaplar - Nureddin Yıldız
Mahrem Cevaplar, Kadın Erkek İlişkileri Üzerine, Nureddin Yıldız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.