Edep ve Amel, Nureddin Yıldız

Edep ve Amel, Nureddin Yıldız

Yayınevi
Barkod
Edep ve Amel Kitabı - Tahlil
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Edep ve Amel - Nureddin Yıldız
"En büyük ödül Allah’ın rızasıdır. Onu elde eden muradına ermiştir. Bü-yük hedefimiz ciddi niyet ve samimi gayret istiyor.
Çok ve iyi işler yapmak, hasenatımızı seyyiatımızdan öne geçirmek zo-rundayız. Ömürler kısa, emeller uzun, engeller çok.
Dostu, düşmanı, hileleri çok iyi bilmek gerekiyor. Öncekilerin iyi işleri-ni taklit etmek kadar, hatalarından sakınmak da önemlidir. 
Yolumuz uzun, yükümüz ağır, imtihanımız çetindir elbette. Kuralları bi-len, sünnetullahı tanıyıp, o sisteme ayak uyduran, en büyük ödülü koyandan yardım görür. Onun işi kolay olur..." 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Nureddin Yıldız
Editör: Hilal Furkan
Kapak Tasarımı: Semih Taneri
Katagori: Edepler ve Ameller
Sayfa Sayısı: 352
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Edep ve Amel, Nureddin Yıldız Edep ve Amel, Nureddin Yıldız, Edep ve Amel - Nureddin Yıldız, Kitabı, Tahlil yayınları, tahlil, yayınevi, kitabı, kitap,, Kitabı, Tahlil yayınları, kitap, kitapları,nureddin yıldız kimdir,Nureddin yıldız kitapları konya, konyada,elif kitabevi konya, nureddin yıldız cübbeli, nureddin yıldız sohbetleri, nureddin yıldız vikipedi, nurettin yıldız sohbetleri, nurettin yıldız kimdir, ekşi, kitapları,sosyal doku, kitapyurdu, erkam yayınları, nurettin yıldız şifai şerif tahlil yayınları,, tahlil yayınları iletişim, siyer yayınları, nureddin yıldız,sosyal doku derneği nurettin yıldız pazar sohbetleri, sosyal doku pazar dersleri, nurettin yıldız kimdir, fetva meclisi, sosyal doku namaz,, sosyal doku projesi, kontv sosyal doku, sosyal doku pazar sohbetleri,kontv sosyal doku izle, kon tv sosyal doku, kontv yayın akışı,, Tahlil Yayınları, Sohbet Vaaz Edep ve Amel Kitabı - Tahlil
Edep ve Amel, Nureddin Yıldız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.