Bir Cinin İtirafları, Kendi Dilinden Cinlerin Dünyası, Muhammed İsa Davud

Bir Cinin İtirafları, Kendi Dilinden Cinlerin Dünyası, Muhammed İsa Davud

Kategori
Yayınevi
Barkod
bir cinin itirafları kitabı sır yayıncılık
Aynı gün kargo
Bir Cinin İtirafları, Kendi Dillerinden Cinlerin Dünyası, M. İsa Davud
Aynı yaşam alanını paylaştığımız, ancak algılayamadığımız bir canlı formu olan cinlerin insan türü üzerindeki etkileri eski çağlardan bu yana bilinmektedir. İnsanlık, Yüce Allah (c.c) tarafından gönderilen elçiler vasıtasıyla cinler hakkında bilgilendirilmiştir. Fakat zamanla cinlere ilişkin bilgilerimize bir çok efsane ve hurafe karışmıştır.
Elinizdeki kitap, söz konusu yaşam formuna ilişkin doğru bilgileri, Kur'an, sünnet ve son bilimsel verilerin ışığında, onların ileri gelenlerinden birinin ağzından, bizlere aktarmaya çalışmaktadır. Sonradan Müslüman olan bu cin, kendi türüne ait özel bilgileri yazarla paylaşmıştır. Bunlar arasında şu ilginç konulara ilişkin çok çarpıcı bilgiler de yer almaktadır:
Bermuda Şeytan Üçgeni
Uçan Daireler ve Uzaylılar
Ruh Çağırma Yalanının İçyüzü
Fatima Olayı ve Hz. Meryem
Harfler ve Büyünün Anatomisi
David Copperfield Fenomeni
Manyetik Anomali Alanları
Paralel Evrenler, Çoğul Dünyalar...
Kitaptan Bölümler
Allah’a Sığının
"-Hatalarını sana sevdiren ve süslü gösteren şeytana karşı ne yaparsın?
-Onunla mücadele ederim
-Tekrar bunu yaparsa?
-Onunla mücadele ederim
-Tekrar yaparsa?
-Onunla mücadele ederim
-Bu iş uzun sürer!Düşün,bir koyun sürüsüne raslasan ve çoban köpeği sana havlayıp saldırsa veya oradan geçmene engel olsa ne yaparsın?
-Ona gögüs gererim ve kendi çabamla onu geri çevirmeye çalışırım.
-Bu uzun sürer!Fakat sürünün çobanına sığınırsan o,köpeği senden uzaklaştırır.” (Bkz:İbnü’l-Cevzî,Abdurrahman b. Ali b. Muhammed,Telbîsü İblîs,37.)
Cinlerden Yardım ummanın ve Cinlerle İletişim Kurulmaması Hakkında Bilgi
Yüce Allah şöyle buyuruyor:”Hepsini bir araya topladıgı gün: ‘ey cinler toplulugu siz insanlarla çok ugraştınız’ der.Onların insanlardan olan dostları der ki: ‘Rabb’imiz,birbirimizden yararlandık ve bize verdigin sürenin sonuna ulaştık!’(Allah da) buyurur ki: ‘Duragınız ateştir.Allah’ın dile(yip affet)mesi hariç orada ebedi kalacaksınız!’Şüphesiz Rabb’in hikmet sahibidir,bilendir.”(En’âm,128) Sayfa 155
Peygamberin(sav) Karini (Cini)
Peygamberin(sav) Karini Müslüman ve Hala Hayatta
Bakî’de yaşıyor ve ismi Habîbülhüdâ
Sayfa 149
Bir İnsanın bedenine Cin Girmiş İse
Bir bardak suya Yâsîn,Sâffât,Duhân ve cin sureleri veya bu sürelerden biri okunur ve su hastaya,Allah’ın cinin gücünü zayıflatması –öldürmesi için degil- niyetiyle içerilir.
Korunma Tedaviden Daha İyidir!
1.Nezğ: Bazen insanı şüpheye,fesada ve inanç boşluguna düşüren tehlikeli bir vesvesedir.Bu yüzden yüce Allah şöyle buyurmuştur: "Ne zamanşeytandan bir kötü düşünce [nezğ] seni dürtüklerse,Allah’a sığın:çünkü o işitendir,bilendir. Sayfa 203
Amerikalı Sihirbaz David Copperfield Gerçegi
Söz Konusu adam cinlerin dünyasında tanınıyor.Onunla binlerce askeri olan bir ifrit arasında antlaşma var! Bundan başka beş tanede güçlü cine sahip !
Büyüyü ve Vücutta Bulunan Cini Ortaya Çıkarmak
Bazı Büyüleri Bozmak İçin Yapılması Gerekenler
Sayfa 171
Kur’an’dan Sonra En Hayırlı Zikirlerden Biri
Kur’an’dan Sonra En Hayırlı Zikirlerden Biri,Hiç kuşkusuz Resülullah’ın(sav)şu hadisidir.”Kim Günde
100 kez " lâ ilâhe illallâhu vahdehü lâ şerîke leh,lehü’l-mülkü ve lehü’-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr” derse on köleyi özgürlügüne kavuşturmuş gibi sevap kazanır.[defterine]yüz iyilik yazılır,yüz kötülük silinir ve akşama kadar şeytandan korunur.Bu duayı daha fazla okuyan kişiden başka hiç kimse,bunu okuyandan daha iyisiyle [Allah’ın Huzuruna]gelmemiştir. Sayfa 77
***
Harfler ve Ruhlar
Her harfin bir ruhu,canı vardır.Harfler bir yere yazıldıklarında veya ses olarak söylendiğinde,yani dış alemde varlık bulduklarında,bunların ruhları söz konusu varlığa eşlik eder.Her bir harfin ve bu harflerden oluşan kelimelerin dördü ulvî,dördü süflî olmak üzere sekiz ruhani hizmetlisi bulunmaktadır.Bazı kelimelerin veya ayetlerin belirli sayıda ve sesli olarak okunması,onların hizmetlisini harekete geçirir;amaçlanan şey hayırlı ise ulvî,hayırlı degil ise süflî hizmetli devreye girer ve böylece hedeflenen kişiyi etkisi altına alır.
Evli Birinin Cinsel İlişkisi
"Sizden biriniz eşiyle cinsel ilişkiye girmek istediginde; ‘Allah’ın adıyla.Allah’ım,bizi şeytanlardan ve şeytanı bize rızık olarak verdigin şeyden [çocuktan] uzak tut’ desin.Bir çocukları olursa şeytan ona ebediyen zarar veremez!” Sayfa 138
***
İnsana zarar vermek isteyen Bir Cini Tamamen Uzaklaştırmak İçin
İnancı kuvvetli bir insan Ayetü’l-Kürsî ile Sâffât süresinin ilk on ayetini okuyan bir insanın karşısında bulunan cin Bu insana dönmemek üzere kaçmadıkları taktirde Allah’ın kudretiyle onları yakıp kül ederdi!
Hatalarının Bağışlanması İçin
Kimde günde 100 kez "sübhânallâhi ve bihamdihî” Sayfa 77
***
Evden Çıkarken
"Kim (evinden çıkarken); ‘Allah’ın adıyla, Allah’a tevekkül ettim, güç ve kudret ancak Allah iledir’ derse ona şöyle denilir: ‘İhtiyacın giderildi,dogru yola iletildin ve koruma altına alındın!’ şeytan ondan uzaklaşır ve bir başka şeytana şöyle der: ‘Dogru yola iletilen,ihtiyacı giderilen ve koruma altına alınan bir adama karşı ne yapabilirsin?’”[Bkz:”Ebü Dâvüd,Edeb,103.]Sayfa 208
[B]
Tuvalete Girerken Söylenmesi Gereken
"Hubs ve habâisten Allah’a sığınırım.”Sayfa 207
Hayvanlar ve Cinler Arasındaki Bağlantı
"Eşeğin anırmasını duydugunuz zaman şeytandan Allah’a sıgının.Çünkü o bir Şeytan görmüştür.”
"Horozun öttügünü duydugunuz zaman Allah’tan fazlasını isteyin.Çünkü o bir melek görmüştür.”
Sayfa 127
Namaz Esnasında Okuyuşu ve Namazı Bozan Hınzeb Şeytanından Korunmak
Hınzeb adındaki şeytandan Allah’a sıgınılır ve sol yanına üç kez tükürülür. Sayfa 207 -

Yazar: Muhammed İsa Davud
Editör: Fatih M. Albayrak
Katagori: Cinler
Sayfa Sayısı: 248
Baskı Yılı: 2005
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Bir Cinin İtirafları, Kendi Dilinden Cinlerin Dünyası, Muhammed İsa Davud Bir Cinin İtirafları, Kendi Dilinden Cinlerin Dünyası, Muhammed İsa Davud, Bir Cinin İtirafları Kitabı Kendi Dillerinden Cinlerin Dünyası M. İsa Davud bilinmeyen yönleriyle cinler alemi yasaklanan kitap sır yayıncılık konya satış sipariş, Sır Yayıncılık, Dua Havas bir cinin itirafları kitabı sır yayıncılık
Bir Cinin İtirafları, Kendi Dilinden Cinlerin Dünyası, Muhammed İsa Davud

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.