Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Final, SİNAN YAĞMUR

Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Final, SİNAN YAĞMUR

Yayınevi
Barkod
aşkın gözyaşları yuns emre kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Sinan Yağmur, FİNAL
"Sinan Yağmur’un 1 milyonun üzerinde okura ulaşan Aşkın Gözyaşları serisi 5. kitabı Yunus Emre Final romanıyla tamamlandı..."
"Bugüne, yarına, hayata ve dünyaya Yunusça bakmaya ne çok ihtiyacımız var… Ne hikâyeler yazıldı benim için, ne şiirler okundu adıma. Sözler söylendi, fetvalar mühürlendi namıma. Her yazan kendince bir Yunus hayal etti, kâh âşık Yunus diye anılır oldum, kâh miskin Yunus diye okunur oldum. Kimi şiirlerime tahammül gösteremedi. Kimi ayrılık gayrılık aradı kanımdan cana gelen kelimelerde. Ne âşık Yunus'um, ne de miskin bir derviş. Herkes kendince bir isim verdi ömrüme. Oysa ben Tapduk'un Yunus'uyum. Herkes bin Yunus anlattı… Herkes yüz Yunus yazdı… Ben ise bir Yunus bildim bir Yunus yazdım. İşte bu da benim hikâyem. Doğum ile ölüm arasında sessizliğe çarpan kanadı kan külüne dönmüş hikâyem. İnsanın kendisine doğru yürüdüğü ama varamadığı bir hikâye... Senin hikâyen... Yunusça bir hikâye…"
 
Yazar: Sinan Yağmur
Katagori: Tasavvuf, Yunus Emre
Sayfa Sayısı: 264
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Final, SİNAN YAĞMUR Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Final, SİNAN YAĞMUR, Aşkın Gözyaşları 5 Yunus Emre Sinan Yağmur, Kapı yayınları,Aşkın Gözyaşları serisi 5. kitabı Yunus Emre romanı satış ve siparişi karatay akademi yayınları yunus emrenin hayatı mevlana şems, Kapı Yayınları, Tasavvuf aşkın gözyaşları yuns emre kitabı
Aşkın Gözyaşları 5, Yunus Emre, Final, SİNAN YAĞMUR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.