Hüzün Yanığı, Sinan Yağmur

Hüzün Yanığı, Sinan Yağmur

Kategori
Yayınevi
Barkod
Hüzün Yanığı - Sinan Yağmur
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hüzün Yanığı - Sinan Yağmur - 2015
"Islak harflerle konuş benimle sevdiğim Ben sende en çok hüznü sevdim"
"Uzaklığı ayrılığın mesafesi bilirdim, meğerse ucu kapanmayan uzaklıklar yakınlıktan doğarmış. Aşk uzaklıktır, ölüm ise yakınlık. Aşk ile ölüm arasındaki perdenin adıdır hüzün. Ve her aşığın hüzünden geçen hazin bir hikâyesi vardır. Kirletilen bir aşkı ancak hüzün temizler. Sürekli sorgu ve hesaplaşmaya dönen bir evliliği hüzün yanığı teselli eder. Aşk. Ayrılık. Yalnızlık. Yoksulluk. Ölüm. Hüzün yangınlarının beş mevsiminden günümüz insanlarının yalnızlığına bir yürek esintisi Hüzün Yanığı. Tasavvufi aşkı konu ettiği romanlarıyla milyonlarca okura ulaşan Sinan Yağmur, bugünde yaşanan bir aşk hikâyesiyle İstanbul’un arka sokaklarında, Kapadokya’da peribacaları labirentlerinin arasında dolaştırıyor okuyucusunu. Her zamanki gibi pergelin bir ayağını aşkın merkezine diğer ayağını ayrılığın hüzün ateşine dokundurarak, âşık olmakla sevmenin eş anlamlı olmadığını gösteriyor..."

Yazar: Sinan Yağmur
Kapak Tasarımı: Mürüvet Durna
Katagori: Edebiyat - Yerli Roman
Sayfa Sayısı: 296
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hüzün Yanığı, Sinan Yağmur Hüzün Yanığı, Sinan Yağmur, Hüzün Yanığı Kitabı Sinan Yağmur Yeni Çıkan Romanı,Kapı Yayınları,''Islak harflerle konuş benimle sevdiğim Ben sende en çok hüznü sevdim'' ''Uzaklığı ayrılığın mesafesi,kitab özeti,elif kitabevi konya, satış,siparişi,noktası,, Kapı Yayınları, Edebiyat Roman Hüzün Yanığı - Sinan Yağmur
Hüzün Yanığı, Sinan Yağmur

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.