Amellerin Fazileti, Fezaili Amal, Şeyh Abdülkadir Geylani K.s

Amellerin Fazileti, Fezaili Amal, Şeyh Abdülkadir Geylani K.s

Yayınevi
Barkod
fezaili amel kitabı, medine yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Fezâil-i Amâl, Amellerin Fazileti, Eş Şeyh Abdulkadir Geylani Kuddise Sırruhu
"KİTAPTA: Haftanın Günlerin Faziletleri, Faziletli Oruçlar, Farz Ve Nafile Namazlar, Her Müslümanın Yapması Gereken Ameller ve Faziletleri, Günlerin Sırları, Namazlar, Okunması Gereken Dualar ve Daha Fazlası Abdulkadir Geylani Hz.'nin Bu Kitabında"
Ebu Hüreyre (r.a.) şöyle demiştir:
"Çok sevdiğim Resulullah (sav) bana üç şeyi tavsiye etti, Kendisiyle karşılaşıncaya kadar da onları bırakmayacağım;
1-Her aydan üç gün oruç tutmayı
2-Uykudan önce vitir namazı kılmayı
3-Duha (kuşluk) namazı kılmayı."
Kitaptan Bölüm:
Yüce Allah Kur’an-ı Kerimde "Ey iman edenler masiyete karşı kendinizi koruyasınız diye sizden öncekilere farz kılındığı gibi oruç sizlere de farz kılınmıştır” (Bakara, 2:183) buyurur. Bu nedenle Ramazan ayı korunma ve oruç ayıdır. Korunma takva demektir, takvanın özünde kalp ve iç temizliği ile beraber akıl ve kalbin Allah’a yönelmesini de kapsamaktadır.
Kalbi ve aklı temizlemek için en iyi temizleyici şüphesiz oruçtur. Yüce Allah Cebrail (as) vasıtası ile peygamberimize (sav) peygamberimiz (sav) de Hz. Ali’ye şöyle der: "Ya Ali! Cebrail (as) sana selam ediyor ve diyor ki, her aydan üç gün oruç tutsun. Bu orucun birinci günü on bin sevap, ikinci günü için otuz bin sevap, üçüncü günü için yüz bin sevap yazılır.” Hz. Ali (ra) "Bu özellik bana mı aittir? Yoksa herkese midir?” diye sorar. Peygamberimiz (sav) "Sana ve senin gibi oruç tutanların hepsinedir.” Yine sorar: "Bu üç gün hangi günlerdir?” Peygamberimiz (sav) "Eyyam-ı bıyz denen her ayın on üç, on dört ve on beşinci günleridir” buyurmuşlardır. 

Yazar: Seyyid Abdulkadir Geylani Kuddise Sırruhu
Tercüme: Kazım Ağcakaya
Katagori: Günler, Geceler, Namazlar, Dualar, İbadetler
Sayfa Sayısı: 328
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Amellerin Fazileti, Fezaili Amal, Şeyh Abdülkadir Geylani K.s Amellerin Fazileti, Fezaili Amal, Şeyh Abdülkadir Geylani K.s, Fezâil-i Amâl, Amellerin Fazileti Kitabı Şeyh Abdulkadir Geylani nafile namazlar dualar oruçlar faizletli medine yayınları konya incele satın al, Medine Yayınları, İbadet - Ameller fezaili amel kitabı, medine yayınları
Amellerin Fazileti, Fezaili Amal, Şeyh Abdülkadir Geylani K.s

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.