Marifet Dergisi EKİM 2016 Muharrem Ayı 49. Sayısı Çıktı...
Dergide Bu Ay:
Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'nin Sohbetleri..
-Mutlu Bir Evlilik Nasıl Tesis Edilir? - FIKIH KURULU
-Muharrem ve Aşure Günü - Mahmut Talu
-Rızık Ve Kanaat - ABDULKERİM ÇEVİK NORŞİNİ
-Bir Maneviyat Sultanı - GÖKHAN MUSAB CANTEPE
-Sevgilinin İzinde - Kübra Ülkü
-Cübbeli Ahmet Hoca'nın Hadis İlmi Garabeti - ABDULFETTAH KEVSERİ
-MUKADDİME Muhterem okurlarımız;
Evvela Hicri yeni yılınızı tebrik eder, Muharrem ayı içerisindeki manevi iklimden istifade edebilenlerden olmayı yüce Mevlâ’dan dilerim. Dünya ve ahiret saadetini yaşayabilmek için düzgün bir aile yapısının tahsis edilmesi, bu yolda ilk yapılması gereken amellerden olmalıdır.
Çünkü bireyin kemâlâtına giden yolda ilk temeller aile ortamında atılmaktadır. Öyleyse, "evlilik ve eşlerin birbiriyle münasebeti nasıl olmalıdır?” sorusunun fıkhî cevabı bizi aydınlatıcı olacaktır. Hüsamettin VANLIOĞLU başkanlığındaki Fıkıh Kurulu bu ay "Mutlu Bir Evlilik Nasıl Tesis Edilir?” sorusunun cevabını veriyor.
Şefik KOCAMAN Hocaefendi; "Muhakkak (şunlar) kıyametin alametlerindendir: İlmin (din ilminin) kalkması (azalması, kaybolması), cehaletin (insanların arasında) yerleşmesi, şarap (ve sair içkilerin çokça) içilmesi ve zinanın zahir olması (alenen işlenmesi).” hadis-i şerifinin günümüze olan yansımasını gözler önüne seriyor. Furkan KANDEMİR Hocaefendi, İmam-ı Rabbani Hazretlerinin Mirzâ Fethullah Hakîm'e gönderdiği mektubu sayfalarımıza taşıdı.

Bu mektupta, salih amelleri ve bunların başında gelen günde beş vakit kıldığımız namazın hakikatini anlatıyor. Abdülkerim ÇEVİK NORŞİNÎ Hocaefendi; "Yer yüzünde yürüyen her canlının rızkı, yalnızca Allah’ın üzerinedir. Allah o canlının durduğu yeri ve sonunda bırakılacağı mekanı bilir. (Bunların) hepsi açık bir kitapta (levhi mahfuzda)dır.” (Hud: 6) ayeti üzerinden hareketle "rızık ve kanaat” kavramlarını açıklıyor. Şefaat meselesi, farklı akımlar tarafından sık sık kamuoyunu meşgul edecek şekilde gündeme taşınan konulardan biri. Ali Haydar ÇETİNTÜRK Hocaefendi "şefaat” meselesini enine boyuna sizler için tekrar yazdı.

Ali Rıza KURUM helâl gıda konusunda bizi aydınlatmaya devam ediyor. Bu ay özellikle; "Unda helalliği bozacak ne olabilir? GDO nedir? Dinen sakıncalı mıdır? Enzim Nedir? Neden kullanılır? Dinen sakıncalı mıdır? Vitamin ve Mineral nedir? Dinen sakıncalı mıdırlar? Böreklik ve Ekmeklik unun arasındaki fark nelerdir? Unu beyazlatmak için bir madde kullanılıyor mudur? Bisküvi ve Kurabiyelerde helallik sıkıntıları nelerdir? Böreklerdeki helallik sıkıntıları nelerdir? Unlu mamullerde kullanılan Mayalardaki helallik sıkıntısı nedir? Pastacılık sektöründeki helallik sıkıntıları nelerdir? Pizzadaki helallik sıkıntıları nelerdir? Baklava ve Yufkalardaki helallik sıkıntısı nelerdir?” sorularına verilecek cevapların, hepimiz için çok önemli olduğu kesin. O yüzden mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Önümüzdeki ay tekrar birlikte olabilmeyi Allah-û Teâlâ’dan niyaz ederim. Fî emânillâh. Ersoy ERYAN
-Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz.nin Kitaplarını Kitaptakipcileri sitemizden Yurtiçi Kargo Güvencesinde kredi kartı, havale veya Kapıda ödeme, Bkm Express ile indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz... Ayrıca elif kitabevi konya adresinden temin edebilirsiniz.
 SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marifet Dergisi EKİM 2016 Muharrem Sayısı Marifet Dergisi EKİM 2016 Muharrem Sayısı, marifet dergisi 49. sayısı mutlu bir evlilik cübbeli ahmet hoca'nın hadis ilmindeki garabeti abdulfettah kevseri sipariş ver satın al incele oku, Ahıska Yayınevi, Marifet Dergisi Sayıları 2016 ekim muharrem ayı 2016 49.sayı
Marifet Dergisi EKİM 2016 Muharrem Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.