Marifet Dergisi EYLÜL 2016 - Mahmut Efendi H.z'ne Verilen Çeştiye Tarikatı Şeyhlik İcazeti ve Silsilesi

Marifet Dergisi EYLÜL 2016 - Mahmut Efendi H.z'ne Verilen Çeştiye Tarikatı Şeyhlik İcazeti ve Silsilesi

Aynı gün kargo
Marifet Dergisi EYLÜL 2016 Zilhicce Ayı 48. Sayısı Çıktı...
Dergide Bu Ay:
Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri'nin Sohbetleri..
-Uludağda Meşayıh Meclisi, Mahmut  Efendi Hazretlerine Çeştiye Tarikatı Tarafından Verilen ŞEYHLİK İCAZETİ fotoğraflarla ve yazılarla anlatımı...
-EL LATİF İsmi Şerifi ve Havası - Kolay yoldan rızık elde etmek için, ihtiyaçları gidemrek için, hapistekinin kurtulmasu için, zalimlerin şerrinden emin olmak için okunacaklar ve ZİKİR SAYILARI...
-Dine Davet Binasından Haberler - CEMAAT ve TARİKAT - Şefik Kocaman
-Sohbetler - Mahmud Ustaosmanoğlu  efendi hz. ks.
-Ziyaretler
-Yüzü Suyu Hürmetine - Furkan kandemir
-Tevhidin Hakikatı - Resul Bölükbaşı
-DUA - Abdulkerim Çevik Norşini
-Bu Vatan Bizim - Ali haydar Çetintürk
-Darbe Girişiminden Haberi varmıydı? - Röportaj
-Protestan İslam - Abdulfettah Kevseri
-Allah İçin Kurban Kesmek - Mehmet talu
-Süt ve Süt Ürünlerinde Helallik - Ali Rıza Kurum
-Namazda Cemaat - Fıkıh Kurulu
-Muhterem okurlarımız;

Öncelikle Kurban Bayramı ve Hac dönemine denk gelen bu sayımızda bayramınızı kutlar, hac farizasını yerine getiren kardeşlerimizin ibadetlerinin makbul olmasını temenni ederiz.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkemiz normalleşme sürecine hızla girerken, durumdan istifade etmek isteyerek bulanık suda balık avlamaya çalışan bazı kimseler iftiralarına  fasılasız devam ediyorlar.

Yeni Şafak Gazetesi’nin ne ilk ne de son olacak iftirası yine medyada dolaşmaya başladı. Marifet Dernekler Başkanı Muhammed Keskin Hocaefendinin "darbecilerden yana tavır aldığı” yönündeki uydurma haber ile Efendi Hazretlerinin hizmet ekibine yönelik karalama faliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Biz de muhammed Keskin Hocaefendiyle bir röportaj yaparak meselenin enini boyunu sorduk. Hocamızın verdiği cevaplar son 10 yıllık dönemi de aydınlatır nitelikte oldu. Sosyal medya üzerinden 6 bölüm halinde videosunu yayınladığımız röportajın deşifre edilmiş halini siz okuyucularımıza sunuyoruz.

Müceddid Mahmud Efendi Hazretlerinin Bursa, Uludağ, Hüseyinalan köyündeki tekkesinde âlimler, şeyhler, hocalar ve nasipli bir kısım dervişlerin katılımıyla mübarek bir meclis kuruldu. Mahmud Efendi Hazretlerine Çeştiye tarikatından şeyhlik icazeti takdim etmek üzere Hindistan’dan gelen Mu’înüddin Çeştî hazretlerinin torunlarından ve tekkesinin şeyhi Şeyh Seyyid Bilal Hüseyin el-Çeşti ve İngiltere’den gelen onun arkadaşı Nakşi şeyhlerinden Şeyh Hace Muhammed Hanif en-Nakşibendî’nin iştirak etmesiyle üç tarikat şeyhi bir araya gelmiş oldu. Nur yumağı olan mecliste büyük bereketler, rahmetler, feyizler hâsıl oldu. Bu meclise ait fotoğraflar ve Hocaefendilerin konuşmalarının yeraldığı sayfaların sizler için de bereketler, rahmetler, feyizlere vesile olmasını diliyoruz.

Son olarak Özgür Suriye Ordusu’na destek vermek ve Fırat’ın batısında bir PKK devleti kurulmasını önlemek ve DAEŞ ile mücadele etmek  amacıyla Suriye’de operasyon başlatan kahraman Türk Ordusu’na muvaffakiyet diliyoruz. Allah Kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Önümüzdeki ay önemli dosyalar ve ilim dolu kıymetli makalelerle sizlerle birlikte olabilmeyi yüce Mevlâ’mızdan  diliyoruz.
Fî emânillâh.

-Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz.nin Kitaplarını Kitaptakipcileri sitemizden Yurtiçi Kargo Güvencesinde kredi kartı, havale veya Kapıda ödeme, Bkm Express ile indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz... Ayrıca elif kitabevi konya adresinden temin edebilirsiniz.
 SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Marifet Dergisi EYLÜL 2016 - Mahmut Efendi H.z'ne Verilen Çeştiye Tarikatı Şeyhlik İcazeti ve Silsilesi Marifet Dergisi EYLÜL 2016 - Mahmut Efendi H.z'ne Verilen Çeştiye Tarikatı Şeyhlik İcazeti ve Silsilesi, marifet dergisi 48. sayısı zilhicce eylül 2016 sayısı darbeden haberi varmı çiştiyye ahıska yayınları konya satış noktası bayilik abonelik ismailağa cemaati kitapları satın al, Ahıska Yayınevi, Marifet Dergisi Sayıları 2016 eylül zilhicce ayı 2016 48.sayısı
Marifet Dergisi EYLÜL 2016 - Mahmut Efendi H.z'ne Verilen Çeştiye Tarikatı Şeyhlik İcazeti ve Silsilesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.