Büyük Doğu Çağına Doğru, İhsan Şenocak

Büyük Doğu Çağına Doğru, İhsan Şenocak

Barkod
necip fazıl kısakürek kitabı,hüküm kitap yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Büyük Doğu Çağıda Doğru ve Necip Fazıl Kısakürek, İhsan Şenocak
"KİTAPTAN BAŞLIKLAR: Necip Fazıl ve büyük doğu, herşey sadece islamda, şuurdan şiire necip fazıl, idealden ütopyaya nazım hikmet, Necip fazıl kısakürek ve Abdulhakim Arvasi, Gazali'nin izinde bir mütefekkir, İsmailağa muhasarası, İki ulu hoca Ali Haydar Efendi ve Abdulhakim Arvasi, İdeolocya örgüsü ve adil düzen, hoca ve ifam ve daha fazlası... " 
"Ötelerin nizamını çağa okuyan haberci, Medeniyetin önündeki buz dağlarını eriten soluk, Hacı Bayram'ın asasız, Mevlana'nın sarıksız, Fatih'in devletsiz arkadaşı, Anadolu'nun Nizamnamesini yazan kalem, Hicivde Nefi'yi Aşk'ta Şeyh Galip'i Sanatta Fuzulu'yi yaşayan Şair, Yunus'un çarıkla yürüdüğü yolları iskarpinle kat eden derviş. "Allah" demenin yasak olduğu bir devirde işte iz geliniz diyen Davetçi, Batı'nın aklını , Doğu'nun Aşk ocağında eriten mütefekkir. Altın silsilenin ardı sıra yürüdüğü sufi, Küfür muzahrafatının lekeleyemediği kale. Aksiyonun kendisi düşüncenin yekun ifadesi. Mavera'nın İFAM'ın "Ulu Hocası" Çağın Muzdaribi, "Üstün Çile'nin sadık yari, Milletin bir şapkayla saadet bulacağını söyleyenlere, Bekleyin Gelecektir, Eskimez pörsümez yeni, diyen hakikat aşığı, Mazlumların muzdariplerin sözcüsü, Bülbül, kurbağadan lisan öğrenmez diyen din, dil ve millet müdafii, Güzeller Güzeli'nin güzel ifadecisi. Büyük Doğu'nun son mütefekkiri. Milyonların şehadetiyle tabutu kabre, sevdası yüreklere verilen davetçi..."
"
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: İhsan Şenocak
Editör: Cihad Ayan
Tashih: Abdulhamid Kılıç
Kapak ve Tasarım: Muhammed Fatih Demirtürk
Katagori: Necip Fazıl Kısakürek ve Büyük Doğu
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Büyük Doğu Çağına Doğru, İhsan Şenocak Büyük Doğu Çağına Doğru, İhsan Şenocak, ihsan şenocak hoca'nın kaleme aldığı ''Büyük Doğu Çağına Doğru Kitabı'' Necip Fazıl Kısakürek'in hayatı sözleri şiirleri olup hüküm kitap ve buradan ucuz fiyata satın al sipariş ver, Hüküm Kitap Yayınları, Necip Fazıl Kısakürek necip fazıl kısakürek kitabı,hüküm kitap yayınları
Büyük Doğu Çağına Doğru, İhsan Şenocak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.