Yüreğimde Rabbim Olmazsa Yapayalnızım, DR. MUHAMMED BOZDAĞ

Yüreğimde Rabbim Olmazsa Yapayalnızım, DR. MUHAMMED BOZDAĞ

Barkod
yüreğimde rabbim kitabı, yediveren
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Yüreğimde Rabbim Olmazssa Yapayalnızım!, Dr. Muhammed Bozdağ
"Son bulsun kin, kibir, gözyaşı ve yüreğimizde Rabbimize sevgimiz dirilsin. Çok şey gitti hayatımdan ve her defasında Seni buldum geride yüce Rabbim.
Baba gitti, hala gitti, teyze gitti, çocukluk arkadaşlarım gitti. Bu aklar düşmüş başımı kuşatan pörsümüş tenim bile gidici. Hiç gitmeyen Sen varsın Yüce Mevlam. Toprağa düşünceye kadar geçen ömrümde hayatımın biricik nuru hep Sen oldun. Bir ömürdür lütuflarına gösterdiğim vefasızlığın pişmanlığı içindeyim şimdi.
Kalbime sevgini indir Yüce Rabbim. Önümdeki yokluk karanlıklarında kaybolmaktan ancak Senin sevginin sevincine tutunarak korunabilirim. Yıllardır hasretinde kaldığı dostlarından birinden olsun bir selâm, bir mektup gelecek diye gözü pencerelerde kalmış bir yaşlı gibiyim. Anladım ki, ben bu yeryüzü çölünde asırlarca çırpınsam, lütfun olmazsa bir arpa boyu yol gidemem.
Ama Sen şefkatinle bana ışık tutsan o anda kendimi yüce arşının yakınında bulurum. Beni bulunduğum yerden çekip çıkarmana muhtacım. Beni kurtar Allah'ım! Hepimizi kurtar Allah'ım! Allah'a dayanmak, Allah'ın adaletine güvenmek ve zaman planına razı olmaktır. Hiç kimse Allah'tan hakkıyla korkan bir kul kadar kahraman olamaz. Allah'ın dininin iki ana hedefi vardır. İman ve iyilik! Bu iki değerin yayılmasına hizmet eden, Allah'ın yolunun yardımcısıdır. Hayat bir kum saati ise, insan onun içine neler doldurduğuna ve zaman deliğinden neler akıttığına bir baksın.
Kaç tane dünya, kaç tane ahiret işi? Kaç tane zikir, şükür, iyilik? Kaç tane alay, gıybet, dedikodu? Ne yapacağını bilmiyorsan Allah sana öğretir. Yeter ki sakin ol ve öğrenmek için Rabbine yalvarıp yakar. Başımıza gelen en feci felaket, bir sürü bâtıl inancı, öfkeyi, kini soktuğumuz dinimizi bozarak Allah'ın doğru yolundan uzaklaştırmış olmamızdır...
  
Yazar: Dr. Muhammed Bozdağ
Yayın Yönetmeni: Akif Bayrak
Katagori: Hayat Bilgeliği, Dini Kişisel Gelişim  
Sayfa Sayısı: 282
Boyut: 15 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Kader nedir? Özgür İrade ne işe yarar? Kuran’ı anlamak nasıl mümkün? Dünya nereye gidiyor? Kötülük mü kazanacak? Bu ve benzeri pek çok kafa karıştıran sorunun yanıtını Dr. Muhammed Bozdağ, ‘Yüreğimde Rabbim’ adlı kitabında ele aldı.
Dr. Muhammed Bozdağ’ın felsefi dili ile her yaştan insanın kolaylıkla anlayacağı ‘Yüreğimde Rabbim’ adlı eseri sizi, iç dünyanıza yolculuğa davet ediyor.
Bozdağ, eserinde yalın bir şekilde ele aldığı meselelerin bam teline basarak baskılama, vicdani teşviş, akıl karışıklığı ve tatsızlıklar yaşamadan nasıl daha iyi bir mümin olmanın yollarını araştırıyor. Kendi yaşamından ve okurlarından gelen sorulara bağlamlar kurarak, somut yaşam örnekleriyle ilerleyen kitapta, günümüz dünya şartlarında günahsız yaşamanın püf noktalarını paylaşıyor okurlarıyla.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yüreğimde Rabbim Olmazsa Yapayalnızım, DR. MUHAMMED BOZDAĞ Yüreğimde Rabbim Olmazsa Yapayalnızım, DR. MUHAMMED BOZDAĞ, Yüreğimde Rabbim Olmazssa Yapayalnızım kitabı Dr. Muhammed Bozdağ konusu özeti ve Yediveren yayınlarından çıkan bu kitap ve kişisel gelişim kitaplarının satış ve siparişini buradan yapabilirsiniz, Yediveren Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji yüreğimde rabbim kitabı, yediveren
Yüreğimde Rabbim Olmazsa Yapayalnızım, DR. MUHAMMED BOZDAĞ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.