Tembihat,Tembihler Nasihatler, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hz Kuddise Sırruhu  
Dervişlerin Sultanı Üstadımız Mahmud Efendi. Hz'nin  2004 Yılından bu Zamana Kadar Ziyaretine Gelenlere ve İhvanlarına Yapmış Olduğu Tembihler..."
Muhterem Üstadımız Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri Sözü Gereği hareket etmiştir. Öyle ki ağır hastalıklara maruz kalıp mutad veçhiyle yıllarca devam edegeldiği vaaz-u nasihatlarına ara vermek zorunda kaldığı devrelerde bile bir vesile ile görüştüğü hemen herkese üç beş kişi demeden takat buldukça nasihat etmiştir. Zaman zaman onu rahatsız etmemek için sadece selamlayıp huzurundan çıkmak isteyenlere izin vermeyerek şöyle demiştir..
"Durun acele etmeyin Rasulullah (S.A.V) şöyle buyurmuştur ki:
."Benden Öğrendiklerinizi velev bir ayet olsun tebliğ edin."
.Rabbim bana islamı tebliğ etmemi emretti. Bu yalnız başına zor olur. Sizde bana velev bir ayet tebliğ etmek de olsa yardım edin. buyurmuş oluyor.  Onun için o ki gelmişssiniz. Sizi boş göndermeyeyim bir ayet olsun okuyayım.
Dervişlerin Sultanı, Muhterem Üstadımız 2004 - 2005 yıllarında nispeten ifakaat (zaman) bulduğunda şehir içinden ve şehir dışından kendisini ziyaret etmek için gelen ihvanları ve sevenlerini ilk zamanlarda hane-i saadetlerinde, sonra yoğun ilgi sebebiyle izdiham olunca ismailağa Camii Şerifinde kabul buyurmuştur.
Bu vesile ile imkan takati nispetinde sayıları yüzlere binlere ulaşan  ziyaretçilerine nasihat ve tembihlerde bulunmuşlardır. İşte onun bu tembihleri büyük bir itina ile kaleme alınarak kitaplaştırılmış ve tüm mü'minlerin istifadesine sunulmuştur.

Yazar: Hazretül Mevlana Eş- Şeyh Mahmud En- Nakşibendi El- Müceddidi El- Halidi El- Ufi - Kuddise Sırruhu
Katagori: Mahmud Efendi Hazretleri'nin Ziyaretine Gelenlere Bulunduğu Nasihatlar- Tembihler - Sohbetler
Sayfa Sayısı: 260
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Sert Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tembihat, Tembihler Nasihatler, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri K.s Tembihat, Tembihler Nasihatler, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri K.s, Mahmut Efendi Hazretleri Tembihat Kitabı Tembihler Nasihatler, Mahmud Ustaosmanoğlu Kuddise Sırruhu ahıska siraç ismailağa yayınevi satış sipariş, Ahıska Yayınevi, Mahmut Ustaosmanoğlu tenbihat tenbihler kitabı, ahıska
Tembihat, Tembihler Nasihatler, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri K.s

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.