Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz Deri Cilt

Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz Deri Cilt

Yayınevi
Barkod
umre sohbetleri kitabı, ahıska yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Umre Sohbetleri Deri Ciltli Kuşe Kağıt Mahmut Ustaosmanoğlu k.s
Hazret-ü Mevlana eş- Şeyh Mahmud en- Nakşibendi el- Müceddidi -el Halidi el Ufi kuddise sırruhu
"Dünya  İslam uleması tarafından 15. Asrın müceddidi ilan edilen muhterem üstadımız Mahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhû), çeşitli zamanlarda hac ve umre vazifelerini eda etmek için Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere ziyaretlerinde bulunur, kadın-erkek  cemaate sohbet yaparlardı. 
Bu sohbetlerin derlenerek kitap haline gelmesi ise; üstadımız Mahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhû)’nun sohbetlerine gönül verip dinleyen ve sohbete gelemeyenlere faydalı olabilmek için yazıp not alan kardeşlerimizin çalışmaları neticesinde gerçekleşmiştir. 
Bu hususta büyük bir gayretle, fedâkârca ve samimiyetle çalışıp, sırf  Allah rızası için bu sohbetleri hazırlayarak bizlere ulaştıran  kardeşlerimizin sa’y-u gayretleri pek büyüktür.

Yazar: Mahmut Ustaosmanoğlu k.s
Sayfa Sayısı: 305
Boyut: 14 x 21 cm
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Deri Cilt Sert Kapak
Kağıt Türü: Lüx Kuşe Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz Deri Cilt Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz Deri Cilt, Umre Sohbetleri Kitabı Mahmut Efendi Hazretleri Hazret-ü Mevlana eş Şeyh Mahmud en Nakşibendi el Müceddidi el Halidi el Ufi ahiska yayinlari konya satin al siparis ver, Ahıska Yayınevi, Mahmut Ustaosmanoğlu umre sohbetleri kitabı, ahıska yayınları
Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi hz Deri Cilt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.