Umre Sohbetleri, Mahmud Ustaosmanoğlu kuddise sirruhu, 2 Cilt Takım, 550 Sayfa
"Zamanın uleması tarafından 15.Asrın müceddidi ilan edilen muhterem üstadımız Mahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhu), çeşitli zamanlarda hac ve umre vazifelerini eda etmek için Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere ziyaretlerinde bulunur, kadın-erkek cemaate sohbet yapardı.Bu sohbetlerin derlenerek kitap haline gelmesi ise; üstadımız Mahmud Efendi Hazretleri( Kuddise Sirruhu)'nun sohbetlerine gönül verip dinleyen ve yazıp not alan kardeşlerimizin çalışmaları neticesinde gerçekleşmiştir.
Ayrıca diğer baskılardan farklı olarak Efendi Hazretlerimizin, Mescid-i Nebevi ziyareti ve orada yaptığı duaları da ilave ettik. Herkesin bu feyizli sohbetlerden nasibdar olabilmesi niyeti ile hazırlanan bu çalışmalarının, maddi-manevi terakkilerimize vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz eder, dualarınızı bekleriz.

Yazar: Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri Kuddise Sırruhu
Katagori: Mahmut Efendi Hazretleri'nin Umre'de Yaptığı Sohbetler
Sayfa Sayısı: 550
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2017
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Umre Sohbetleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi, 2 Cilt Takım Umre Sohbetleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi, 2 Cilt Takım, umre sohbetleri kitabı, vaaz sohbetler, Mahmud Ustaosmanoğlu,ruhul furkan tefsiri,müceddid mahmut efendi vakfı, ahıska siraç yayınevi sipariş, Ahıska Yayınevi, Tasavvuf umre sohbetleri kitabı, yeni baskı, ahıska
Umre Sohbetleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi, 2 Cilt Takım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.