Tecvid Kuranı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri, Kadir Temir

Tecvid Kuranı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri, Kadir Temir

Yayınevi
Barkod
kadir temir tecvid kitabı yasin yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tecvid Kuran-ı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri Kadir Temir
"Kuran'ı Kerim'i mahirane okumak pek o kadar kolay bir iş değildir. Ona uzun müddet çalışmak, alışmak ve uğraşmak gerekir. Ancak o zaman Kur'an'ı Kerim ona layık tarzda okunabilir. Kur'an'ı Kerim'i okumak isteyenlerin önemli bazı meseleleri en iyi şekilde öğrenmeleri lazımdır. Harflerin mahreclerini, nasıl çıkarılacaklarını ve nasıl telaffuz edileceklerini bir Kur'an okuyucusunun çok iyi bilmesi gerekir.Ve bu önemli hususları ancak bir"Fem-i Muhsin" , yani bu işi iyi bilen ve yapanbirisinden ders almaya bağlıdır. Tevcidin ilim yönünü bu kitaplardan öğrenebiliriz. Lakin bu öğrendiklerimizi kendi kendimize tatbik edemeyiz.
Kur'an-ı Kerim'i hem okumak hem de okutmak kadar değerli bir iş yoktur."Allah-ü Teala şu Kur'an'la amel eden milletleri yükseltir. Onu terk eden milletleri de alçaltır.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Kadir Temir
Katagori: Kuran-ı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri Tecvid Kitabı
Sayfa Sayısı: 192
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tecvid Kuranı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri, Kadir Temir Tecvid Kuranı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri, Kadir Temir, kadir temir tecvid kitabı ve karabaş tecvidi osmanlıca türkçe arapça ''Kuran-ı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri Kitabı'' yasin yayınevi konya ve buradan satın al sipariş ver, Yasin Yayınevi, Elifba Tecvid Dini Eğitim kadir temir tecvid kitabı yasin yayınları
Tecvid Kuranı Kerim Okuma Adabı ve Usulleri, Kadir Temir

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.