Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan

Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan

Yayınevi
Barkod
pratik elif ba tecvitli elif cüzü kitabı, mgv yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan
Türkiye'de Bir İlk! "Arapçasından Okur Gibi Türkçe Harflerle Dua ve Sureleri Tecvidleriyle Okuma..."
Hem Türkçe, hem Arapça mahreç ve tecvidleri çok kısa sürede öğreneceksiniz. Türkçesini okurken bile mahreç ve tecvidleri uygulayabileceksiniz.
Elifbâ eğitiminde Arapça mahreçlere dikkat edilmemesi birçok yanlışı beraberinde getirmektedir. Çünkü Arapça harflerle Türkçe harfler tam olarak birbirini karşılamamaktadır. Ancak günümüzde Türkçe okunuşlu bir çok dua kitabı mevcuttur. Dolayısıyla duaların, sûrelerin Türkçe harflerle okunması yanlıştır. 
Ancak biz kitabımızın elifbâ kısmında, harflerin özel durumlarını renklerle ve açıklamalarla belirttik. Dua kısmında da duaların tecvidli, mahreçli bir şekilde okunmasını sağlamak için işaretler geliştirdik ve dipnotlarla bu işaretleri açıkladık. Böylece öğrencilerimiz sûrelerin ve duaların okunuşunu baştan düzgün öğrenmiş olacaklar.  
Kitabımız vesilesiyle bir haftada Kur’ân-ı Kerîm okumaya başlanabileceği defalarca tecrübe edilmiştir. İçerikteki örneklerin tamamı da Arapça’da karşılığı olan kelimelerden seçilmiştir, uydurma kelimeler kullanılmamıştır. 

Yazar: Adem Kablan
Katagori: Elifba, Tecvidli Kuran Öğrenme
Sayfa Sayısı: 80
Boyut: 17x24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe, Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan, Adem Kablan Tecvidli Pratik Elifba Kitabı Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş Mgv Yayınları yasin nesil yayıncılık kuran-ı kerim öğrenme satış sipariş, MGV Yayınları, Elifba Tecvid Dini Eğitim pratik elif ba tecvitli elif cüzü kitabı, mgv yayınları
Tecvidli Pratik Elifba, Bir Haftada Kuran Okumaya Geçiş, Adem Kablan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.