Seyyid Ahmed Rıfai Hayatı ve Eserleri, Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es-Samarrai

Seyyid Ahmed Rıfai Hayatı ve Eserleri, Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es-Samarrai

Kategori
Barkod
Seyyid Ahmet Rufai - İlk Harf
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Seyyid Ahmed Rıfai Hz. Hayatı ve Eserleri - Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es- Samarrai
"Rıfâî’lik, Türk insan ve toplumuna etki eden en eski düşünce ve sevgi kurumlarından biridir. Ünlü gezgin İbn Batuta’nın "Muhammedî bir tarikat” diye andığı ve etkilerini Altınordu topraklarında, Macar illerinde bile izlediği Rıfâî’lik, kuruluş tarihi bakımından da Kâdirîlik’le hemen hemen aynı zamanın mahsulüdür.
Rıfâî’lik, özellikle Balkan topraklarında İslâm'ın yayılışında temel hizmeti veren kurumlardan biridir. Araştırmalar, bu tarikatın adı geçen topraklardaki etkisinin hâlâ çok canlı ve yapıcı olduğunu göstermiştir.
Rıfâî’lik, bugün dünyanın her yerinde etkisini sürdürmekte ve büyük bir aydın kitleye ilham kaynağı olmaktadır. 
Böylesi öneme sahip bir tarikatın kurucusu olan Seyyid Ahmed Rıfâî'nin hayatını anlatan elinizdeki bu eser, küçük hacmine rağmen doyurucu bir içeriğe sahiptir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Hazırlayan: Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es- Samarrai
Tercüme: Prof. Dr. Münir Atalar
Kapak Tasarımı: Sercan Arslan
Katagori: Tasavvuf - Seyyid Ahmed Rıfai Hz.'nin Hayatı ve Eserleri
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 13 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Seyyid Ahmed Rıfai Hayatı ve Eserleri, Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es-Samarrai Seyyid Ahmed Rıfai Hayatı ve Eserleri, Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es-Samarrai, Seyyid Ahmed Rıfai Hz. Hayatı ve Eserleri - Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es- Samarrai, Hz, Hayatı, Rufai, kitabı, kitapları, konya, ilk harf, çelik, yayınları, sohbetleri, sohbeti,evradı, pdf, ahmet er rufai kimdir, ahmed rufai sözleri,, ahmed rufai hayatı, ahmed rufai duası,, ahmed rufai hz sözleri, seyyid ahmed rufai, ahmed rufai hazretleri, ruqayyatu ahmed rufai,ahmed er rufai eserleri, ahmet rufai hayatı, ahmed rufai sözleri, ahmed rufai hayatı, ahmed rufai duası, ahmed rufai kitapları, ahmed rufai hz sözleri, ahmed er rufai hayatı,ahmet er rufai kimdir, ahmed rufai sözleri, ahmed rufai hayatı, ahmed rufai duası, ahmed rufai hz sözleri, seyyid ahmed rufai, ahmed rufai hazretleri, ruqayyatu ahmed rufai,, İlk Harf Yayınları, Tasavvuf Seyyid Ahmet Rufai - İlk Harf
Seyyid Ahmed Rıfai Hayatı ve Eserleri, Yunus Eş-Şeyh İbrahim Es-Samarrai

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.