Peygamberimizin Eşleri, Çocukları ve Torunları, Mustafa Eroğlu

Peygamberimizin Eşleri, Çocukları ve Torunları, Mustafa Eroğlu

Yayınevi
Barkod
Peygamberimizin Ailesi - Tekin
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hz. Peygamber'in S.A.V'in Eşleri - Çocukları ve Torunları - Mustafa Eroğlu
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mustafa Eroğlu
Katagori: Sier - Peygamberimizin Eşleri, Çocukları, ve Torunları
Sayfa Sayısı: 254
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Hz. Muhammed'in eşleri ve çocukları, Peygamberimizin çevresindeki diğer gençler gibi eğlencede, içkide, kumarda gözü yoktu. Bütün kötülüklerden uzak duruyor, vaktini çalışarak geçiriyordu. Tam da o günlerde Suriye'ye bir kervan yola çıkacaktı. Kervanın sahibi Hatice güvenilir birini arıyordu. Hatice Mekke'de saygı duyulan, güvenilir, asil ve zengin bir dul kadındı. Meysere onun sırdaşı, en güvendiği yardımcısıydı. Meysere kervanın başına geçecek birini aramaya başladı, araştırmaları sonucunda bu işe en uygun kişinin Hz. Muhammed olduğunu düşündü. Hatice'de hemen onu davet ederek kervanını yönetmesi için teklifte bulundu. Hatice ve Peygamber Efendimiz anlaşmışlardı, Meysere'de bu yolculukta Peygamberimize eşlik edecekti. Kervan Suriye'ye doğru yola çıktı. Meysere ise yol arkadaşının hareketlerini izliyordu; Gördüklerine göre Hz. Muhammed anlatılanlardan da iyi biriydi. Dürüsttü, fedakardı, yardımseverdi. Adaletli ve doğru kararlar veriyordu. Her davranışıyla insanların saygısını kazanıyordu. Yolculuk sona ermiş kervan Mekke'ye dönmüştü. Peygamberimiz Hatice'nin bütün mallarını satmış ve istediklerini de almıştı. Bu yolculuk çok kazançlı geçmişti.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Peygamberimizin Eşleri, Çocukları ve Torunları, Mustafa Eroğlu Peygamberimizin Eşleri, Çocukları ve Torunları, Mustafa Eroğlu, Hz. Peygamber'in S.A.V'in Eşleri - Çocukları ve Torunları - Mustafa Eroğlu,peygamberimizin çocukları, peygamberimizin eşleri sırasıyla, peygamberimizin eşleri kaç tanedir, peygamberimizin eşlerinin isimleri, eşleri ile ilişkisi, eşleri hakkında bilgi, peygamberimizin kızları,peygamberimizin torunları, peygamberimizin eşleri, peygamberimizin çocuklarının isimleri, peygamberimizin soy ağacı, çocukları ve torunları, peygamberimizin hanımları, peygamberimizin çocukları sırasıyla, peygamberimizin çocukları hakkında bilgi, peygamberimizin eşleri ve çocukları,peygamberimizin torunlarının isimleri, peygamberimizin soy ağacı, peygamberimizin torunları isimleri, torunları kimlerdir, torunları, torunlarının adı, torunları ve o zamanda yaşayan çocuklarla anıları, peygamberimizin çocukları, Tekin Kitabevi, Siyer - İslam Tarihi Peygamberimizin Ailesi - Tekin
Peygamberimizin Eşleri, Çocukları ve Torunları, Mustafa Eroğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.