Nitelikli Genç Kız Rehberi Mine İzgi

Nitelikli Genç Kız Rehberi Mine İzgi

Barkod
Mine İzgi Genç Kız Rehberi Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Nitelikli Genç Kız Rehberi - Mine İzgi
"Bir genç kızın günlüğü olan elinizdeki eser, size incilerinizi, incilerinize de sizi tanıtacak bir çalışma. Tüm genç kızların ve genç kızları tanımak isteyenlerin istifadesine sunulur."

Yazar: Mine İzgi
Editör: Mehmet Dikmen
Kapak Tasarım: Türdav
Katagori: Aile - Çocuk- Eğitim
Sayfa Sayısı: 400
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bir istiridye, komşu istiridyeye "İçimde büyük bir sancı var, bana çok ıstırap veriyor" der. Diğer istiridye ona tepeden bakıp, keyifle karşılık verir: "Gökyüzünü ve denizi huzurla seyrediyorum. Benim ne bir ağrım, ne de bir sızım var..." Oradan geçmekte olan bir yengeç, iki istiridyenin konuşmasını duyar. Keyiften dört köşe olan o dertsiz istiridyeye, "İyisin, kedersizsin... Ama komşunun taşıdığı sancı, çektiği ıstırap, gerçekte son derece güzel bir incidir" cevabını verir.

Kızlarımız, hayatımızın incileri... Bu inciler, hayatla tanışmak için acılar ve sancılar çekmekte... İşte, tüm bunları siz büyükleriyle paylaşıyorlar. Bir genç kızın günlüğü olan elinizdeki eser, size incilerinizi, incilerinize de sizi tanıtacak bir çalışma. Tüm genç kızların ve genç kızları tanımak isteyenlerin istifadesine sunulur...
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nitelikli Genç Kız Rehberi Mine İzgi Nitelikli Genç Kız Rehberi Mine İzgi, Nitelikli Genç Kız Rehberi - Mine İzgi,mine izgi kimdir, mine izgi hayatı, sema maraşlı, mine izgi biyografi,haluk yavuzer çoçuk eğitimi ile ilgili kitaplar çocuk eğitimi fiyatı çocuk eğitimi el kitabı çocuk eğitimi denizcilikkızların eğitimi kız çocuklarının eğitimi kızların eğitimi hakkında bilgi kız eğitimkız çocuklarının eğitim hakkı kızların eğitimi kız çocuklarının eğitimi vikipedi kız çocuklarının eğitiminin önemi kiz çocuklarinin eğitimi kız çocuklarının eğitimi hakkında bilgi çocuk eğitimi iletişim, haluk yavuzer çocuk eğitimi el kitabı, bebek yetiştirme kitapları, mine izgi oğlumu yetiştiriyorum, mine izgi kitapları, mine izgi kızımı yetiştiriyorum, mine izgi facebook,, Elit Kültür Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji Mine İzgi Genç Kız Rehberi Kitabı
Nitelikli Genç Kız Rehberi Mine İzgi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.