Kuran Hakkında Bilmediklerimiz, Dr. Arif Arslan

Kuran Hakkında Bilmediklerimiz, Dr. Arif Arslan

Kategori
Barkod
Arif Arslan - Kuran Bilgisi Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kur'an Hakkında Bilmediklerimiz - Dr. Arif Arslan
"Kuran-ı Kerimin Mucizeleri ve Kuran-ı Kerim Surelerinin Faziletleri"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Dr. Arif Arslan
Kapak Tasarım: Kenan Özcan
Yayın Yönetmeni: Serkan Çakmak
Katagori: Kuran İncelemeleri - Faziletleri
Sayfa Sayısı: 248
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Günümüzde insanoğlu iç içe geçmiş çok acı iki gurbet içinde. İnsan "Kur'an'sızlık gurbeti" yudumlarken Kur'an da cemaatsizlik gurbeti yaşıyor.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bizler Kur’an-ı Kerim’e olan sevgi ve saygımızdan öte Allah’ın kelâmına ve hakikatlerine gerçekten sahip çıkabiliyor muyuz?

Hiç Kur'an-ı aşk-ı şevkle bağrımıza basıp "Kelâm-u Rabbî - Benim Rabbîmin sözleri" diyerek öptüğümüz oldu mu?

Kur’an’ı evimizin en yüksek yerine asıp, bazı hususi gün ve gecelerde tozunu silerek öpüp alnımıza koymakla hakiki manada Kur’an-ı anlayabiliriz miyiz?SİTE: www.kitaptakipcileri.com

Kur’an’ı Kerim’i derinliğine tanımaktan, güzelliklerini anlatmaktan, maalesef Müslümanlar olarak çok uzakta bulunuyoruz. Sanki Kur’an bir vadide, biz bir vadideyiz. 

Oysa ki kâinatı ve insanı anlatan bir kitap olarak her şeyi beyan eden Kur'an'da hiç bir şey eksik bırakılmamış, yaş, kuru her şey, içeriğine dahil edilmiştir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Kur'an'da her şey vardır ama, herkes her şeyi onda olduğu gibi göremez. Ancak çalışma, tefekkür ve ilhamla anlayabileceği nişanlar, işaretler, alâmetler ve ipuçları halinde bulunmaktadır.

Kur’an-ı Kerim’in gelecekten verdiği haberleri, edebi güzellikleri, Kur’an’ın faziletlerini, ilimlere bakış açısını, milletlerin ve medeniyetlerin kurtuluş çarelerinin ele alınışı gibi bir çok konu "Kur’an Hakkında Bilmediklerimiz”de.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Kuran Hakkında Bilmediklerimiz, Dr. Arif Arslan Kuran Hakkında Bilmediklerimiz, Dr. Arif Arslan, Kur'an Hakkında Bilmediklerimiz - Dr. Arif Arslan, Konya, ''Kuran-ı Kerimin Mucizeleri ve Kuran-ı Kerim Surelerinin Faziletleri''kuran hakkında bilgi vikipedi kuran hakkında ansiklopedik bilgi, gerdek gecesi hakkında bilgi, sesli kuran hakkında bilgi, aziz kutluay hakkında bilgi, sami yusuf hakkında bilgi, cennet ve cehennem hakkında bilgi, namaz sure hakkında bilgi,surelerin faziletleri diyanet, kurandaki surelerin faziletleri, surelerin faziletleri ve münacat duaları,, surelerin sırları, surelerin esrarı, ali imran suresi, enam suresi, bakara suresi,arif arslan ,allah'ın isimlerinin sırları, arif arslan şahmeran duası, arif arslan esma ül hüsna, arif arslan büyü, arif arslan kimdir, arif arslan dua ile gelen şifa, arif arslan kitapları, arif arslan dua ile ruhsal tedavi,, Öteki Adam Yayınları, Dua Havas Arif Arslan - Kuran Bilgisi Kitabı
Kuran Hakkında Bilmediklerimiz, Dr. Arif Arslan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.