Kabirde İlk Gece 3, Cehennem Yolcuları, Seyit Ahmet Uzun

Kabirde İlk Gece 3, Cehennem Yolcuları, Seyit Ahmet Uzun

Yayınevi
Barkod
Kabirde İlk Gece 3 Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kabirde İlk Gece 3 - Cehennem Yolcuları - Seyit Ahmet Uzun
"Azrail’in nefesi, yaşayanlar için surun birinci üfürülüşüdür. Bu nefesi duyanın, dünya ile bağları kopuverir. Başının üstündeki güneş söner, dağlar un ufak olur.
Birinci surun tesiriyle günahkâr ilk gecesinde, mezarından açılan cehennemdeki yerini temaşa ederek acı üstüne acı yaşar. Kahreder geçmişine ve yapması gerekirken yapmadıklarına. Hüzün, ilk gecenin mirası olarak boynuna dolanır.
"Kabirde İlk Gece" ve "Sırat Köprüsünde Heyecan" kitaplarında olduğu gibi, bu kitabında da yazar; sizlere farklı bir ufuk açarak düşünmenize katkı sağlamayı amaçlamış, bize sunulan sağlam referanslardan yola çıkarak, insanlığı kendi geleceğiyle yüzleştirmeye çalışmıştır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Seyit Ahmet Uzun
Editör: Erol Şahnacı
Kapak Tasarım: Özkan Artaş
Katagori: Sıradışı Roman - Kıyamet - Ahiret
Sayfa Sayısı: 328
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kabirde İlk Gece 3, Cehennem Yolcuları, Seyit Ahmet Uzun Kabirde İlk Gece 3, Cehennem Yolcuları, Seyit Ahmet Uzun, ''Kabirde İlk Gece'' ve ''Sırat Köprüsünde Heyecan'' kitaplarında olduğu gibi, bu kitabında da yazar; sizlere farklı bir ufuk açarak düşünmenize katkı sağlamayı amaçlamış, bize sunulan sağlam referanslardan yola çıkarak, insanlığı kendi geleceğiyle yüzleştirmeye çalışmıştır.ahmet uzun kitapları, seyit ahmet uzun kimdir, seyit ahmet uzun kabirde ilk gece, seyit ahmet uzun öyküleri, seyit ahmet uzun kitap, seyit ahmet uzun şiirleri, kabirde ilk gece,, uzun öyküler,ölüm, Hayat Yayınları, Edebiyat Roman Kabirde İlk Gece 3 Kitabı
Kabirde İlk Gece 3, Cehennem Yolcuları, Seyit Ahmet Uzun

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.