Kabirde İlk Gece 2 Sırat Köprüsünde Heyecan Sıradışı Roman Seyit Ahmet Uzun

Kabirde İlk Gece 2 Sırat Köprüsünde Heyecan Sıradışı Roman Seyit Ahmet Uzun

Yayınevi
Barkod
Kabirde İlk Gece 2. Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kabirde İlk Gece 2 - Sırat Köprüsünde Heyecan - Sıradışı Roman - Yazar: Seyit Ahmet Uzun

Yazar: Seyit Ahmet Uzun
Sayfa Sayısı: 280
Boyut: 12x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Kıldan ince çok inceyim, Günahla neşelenene,Kılıç gibi keskinceyim,İsyanla ömür sürene İnsanların heyecanı yüzlerinden, bakışlarından, duruşlarından okunuyor. Ne olacak hâlimiz? Nasıl geçeceğiz, bu kıldan ince kılıçtan keskince köprüyü, diye benim üzerimden geçmeyi düşünüyorlar. Haksız da değiller hani. Üzerimden ayakları kaydığında, ağzını açıp beklemekte olan hararetli ateşin tam içine düşecekler. Ölüm kurtuluştur, bende yanmaya göre.
www.kitaptakipcileri.com
Ben, sizin de tahmin ettiğiniz gibi Sırat Köprüsüyüm. Kimine göre kıldan ince kılıçtan keskinim. Daraltırım tüm benliğini, çekerim ateşin dehşet saçan gözlerine. Allah’a imansızlığı bir yaşam tarzı olarak benimseyenler, şimdi korku dolu bir bekleyişin içindeler. Hayatı haram-helal demeden genişletenlere daraldıkça daralmaktayım. Ve öyle dehşetli engelleyicilerim vardır ki, sizi nereden nasıl ateşe çekeceğini bilemezsiniz. Bazen demir bir çengel ansızın saldırır, Sırattaki ayaklarınızdan çekiverir. Bazen koca bir diken saplanır bedenlerinize. Bazen ateş topları isabet eder başlarınıza ve yuvarlayıverir cehennemin en dibine. 

Sırat Köprüsünde umut, Allah sevgisiyle Sıratı şimşek hızıyla geçmektir. Allah’ın affına mazhar olan gönül erleri, Sıratın üstünden geçerken cehennem seslenir: "Çabuk geçin nurunuz ateşimi söndürmekte.”

Elinizdeki bu kitap; metafizik bir kurgu roman olarak alanında ilk telif kitap olma özelliğine sahip "Kabirde İlk Gece”nin devamı niteliğinde, Sırat Köprüsünden geçiş için tefekküre, nefsi tezkiyeye ve muhabbetullaha vesile olacak özelliktedir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kabirde İlk Gece 2 Sırat Köprüsünde Heyecan Sıradışı Roman Seyit Ahmet Uzun Kabirde İlk Gece 2 Sırat Köprüsünde Heyecan Sıradışı Roman Seyit Ahmet Uzun, Kabirde İlk Gece 2 - Sırat Köprüsünde Heyecan - Sıradışı Roman - Yazar: Seyit Ahmet Uzun,Kabirde İlk Gece Kitabı- Sıradışı Romanı-Yazar: Seyit Ahmet Uzun-Ahmet dünya hayatında sadece kitapların satırları arasında okuduğu, varlığına inandığı, ama hiç göremediği kanatlı varlıklarla göz göze geldi. Titriyordu. “Bu bu” kabirde ilk gece neler olur, kabirde ilk gece video, kabirde ilk gece izle,, kabirde ilk gece sorulan sorular, kabirde sorulacak sorular,, kabirde, Hayat Yayınları, Edebiyat Roman Kabirde İlk Gece 2. Kitabı
Kabirde İlk Gece 2 Sırat Köprüsünde Heyecan Sıradışı Roman Seyit Ahmet Uzun

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.