İstiklalde Sahneden İsmailağa'da Secdeye, Erdal Tek

İstiklalde Sahneden İsmailağa'da Secdeye, Erdal Tek

Barkod
ismailağa romanı, aktaş yayıncılık
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İstiklâl'de Sahneden İsmailâğâ'da Secdeye, ERDAL TEK
"Peki Ya 'AŞK' Allah'ın en güzel isimlerinden biriyse?..."
"Gerçek aşk neydi? Bulunabilirmiydi bir insanda? Verebilirmiydi, bir hayat onu sana ? bir ömre bedelmiydi mesela ? başlarmıydı ansızın ? yada bitermiydi bir şekilde ? sonsuzlukmuydu gerçek aşk ? yalan varmıydı içinde , hayat gibi ? bırakırmıydı peşini ,biyerde? Veya seni kendinemi katardı ? aşk olurmuydun sende?aşk atarmıydı kalbin ? ve aşkla bakarmıydın hiç ? neydiki gerçek aşk ? ilahi aşkın saklı halimiydi ?
"Bu Kitap hayatın anlamı olan "kulluğu" farklı bir açıdan ifade etmek üzere kaleme alınmış bir çalışmadır. Kendi türleri içindeki farklılığı ise gerçek hayattan ilham alınmak kaydıyla yazılması, fark edilemeyen gerçeklere ışık tutması ve sadece doğrulara önder olabilecek bir vizyona sahip olmasıdır..."
"Bu romanı hazırlarken manevi desteklerini bizden esirgemeyen Asrımızın Mahmud Ustaosmanoğlu kuddise sirruhu'na şükranlarımızı sunar, bu kitabın getireceği tüm olumlu şeylerin kendisine, noksanlıkların da şahsımıza haml olunmasını temenni ederiz...
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Erdal Tek
Katagori: İsmailağa/Yerli Dini Roman
Sayfa Sayısı: 276
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İstiklalde Sahneden İsmailağa'da Secdeye, Erdal Tek İstiklalde Sahneden İsmailağa'da Secdeye, Erdal Tek, İstiklâl'de Sahneden İsmailâğâ'da Secdeye kitabı ERDAL TEK Peki Ya 'AŞK' Allah'ın en güzel isimlerinden biriyse? mahmut efendi cemaati aktaş yayıncılık satin al siparis ver, Aktaş Yayıncılık, Mahmut Ustaosmanoğlu ismailağa romanı, aktaş yayıncılık
İstiklalde Sahneden İsmailağa'da Secdeye, Erdal Tek

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.