İslamda Giyim Kuşam ve Tesettür, İsmailağa Telif Heyeti
Hüsameddin Vanlıoğlu, Abdullah Hiçdönmez, Fatih Kalender, Emin Ali Yüksel
"Kuşkusuz giysi Allah Teala'nın insanoğluna bahşettiği önemli nimetlerden biridir. Tarih boyunca insanoğlu her daim avret yerinin açık olmasından utanmış ve bu yüzden örtme ihtiyacı duymuştur. Bununla birlikte sıcak ve soğuğa karşı önlem almak için elverişli giysiler kullanmıştır. İslam dini, Allah Teala'nın nimetlerini kullanırken israf yapmamaya ve meşru olmayan hedeflere vesile olmamaya önem vermiştir. Bu yüzden kişiyi, helali olmayan karşı cinsine karşı cazibeli duruma getirip şehevi duyguları harekete getirecek giysileri yasaklamıştır.
Bu yasakları bazıları erkekler bazılarıda kadınlar içindir. İşte bu yasakları kitabımızda anlatmaya çalıştık. Rabbim okuduğumuzu anlamayı, anladıklarımızla amel etmeyi nasip eylesin. Amin.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazarlar: İsmailağa Telif Heyeti, Hüsameddin Vanlıoğlu, Abdullah Hiçdönmez, Fatih Kalender, Emin Ali Yüksel
Katagori: İslamda Giyim Kuşam Tesettür, Fıkıh, İbadet Konuları
Sayfa Sayısı: 216
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İslamda Giyim Kuşam ve Tesettür, Fatih Kalender, Hüsameddin Vanlıoğlu, İsmailağa Telif Heyeti İslamda Giyim Kuşam ve Tesettür, Fatih Kalender, Hüsameddin Vanlıoğlu, İsmailağa Telif Heyeti, islamda giyim kuşam ve tesettür kitabı fatih kalender hüsameddin vanlıoğlu abdullah hiçdönmez ismailağa heyeti aktaş yayıncılık konya, buradan satın al sipariş ver, Aktaş Yayıncılık, İbadet - Ameller islamda giyim kuşam, ismailağa telif heyeti
İslamda Giyim Kuşam ve Tesettür, Fatih Kalender, Hüsameddin Vanlıoğlu, İsmailağa Telif Heyeti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.