Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler ve Evradı Şerifler, Kazım Büyükaksoy

Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler ve Evradı Şerifler, Kazım Büyükaksoy

Kategori
Yayınevi
Barkod
yüce veliler ve evrad kitabı kitsan yayınları
Aynı gün kargo
Hak Yolunun Önderleri - Yüce Veliler Evrad-ı Şerifler - Kazım Büyükaksoy
-17x24 cm Ebat - 448 Sayfa
-Bu kitapta Ayrıca: Mevlevi Evradı - Şeyh Şazeli Evradı - Evrad-ı Fethiyye Nakşi Evradı - Abdulkadir Geylani Evradı Veysel Karani Evradı, ve Daha bir çok büyüklerin Evrad Yani okuduğu virdler Orjinal Arapça ve Türkçe okunuşları ile birlikte yer almaktadır...
"Mevlana Hz. Şems, Başta olmak üzere Abdulkadir Geylani, Muhyiddin-i Arabi , Şah-ı Nakşibendi, Şazeli, İmamı Rabbani , Bursevi, Rufai hz. Emir Buhari hz. Başta olmak üzere 400'e Yakın Yüce Velinin Hayatı Yer almaktadır."
SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Kazım Büyükaksoy - Merhum Kenan Rufai'nin Mahdumu
Editör: Şükran Eser Göknar
Katagori: Yüce Veliler Hayatları VE Okudukları Dua ve Evrad-ı Şerifleri
Sayfa Sayısı: 448
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Arapça - Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Bu eser, insanları "İnsan’lığa yaklaştıran, onları nefislerinin zebunu ve mahkumu olmaktan kurtaran, kardeşlik ve gönül birliğini hedef tutan, yüce ruhlu ve erdemli kimselerin bir fikir bahçesidir. Bu bahçedeki çiçeklerin renkleri, koku ve şekilleri başka başka da olsa, hepsi O’nun kokusu ve O’nun rengidir.
SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Her birini kendi özelliği ve yaşadıkları devrin havası içinde tanıtmayı daha uygun bulduğumdan, mümkün olduğu kadar kendiliğimden katkıda bulunmamaya gayret ettim. Onların örnek hareketleri, ahlak ve davranışları okuyanların kalblerinde ilahi ve nurani feyizlerin filizlenmesine vesile olursa; bu kitabın hazırlanmasında sarf ettiğim emek ve çabaların en değerli ödülü olacaktır.
SİTE:www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler ve Evradı Şerifler, Kazım Büyükaksoy Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler ve Evradı Şerifler, Kazım Büyükaksoy, Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler Kazım Büyükaksoy, Dualar ve Evradı Şerif, Mevlevi, Şazeli, Fethiyye Nakşi Geylani Evradı kitsan yayınları ve buradan ucuz fiyata satin al, Kitsan Yayınları, Tasavvuf yüce veliler ve evrad kitabı kitsan yayınları
Hak Yolunun Önderleri Yüce Veliler ve Evradı Şerifler, Kazım Büyükaksoy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.