Gerçek Özgürlük, Doğan Cüceloğlu

Gerçek Özgürlük, Doğan Cüceloğlu

Yayınevi
Barkod
Gerçek Özgürlük Kitabı - Remzi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Gerçek Özgürlük - Doğan Cüceloğlu
"Genç bir üniversite öğrencisi için özgürlük ne anlama gelir? Sıcak bir yatak, bir çalışma masası, yiyecek yemek ve kimseye muhtaç olmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayacak parası olması yeter mi? Özgürlük bir gencin nelere sahip olduklarıyla mı, yoksa nasıl var olduğuyla mı ilgili? Bu sorular kendini ve yaşamı ciddiye alan bir genç için önemli.
Remzi Kitabevi’nden 2001 yılında basılan İyi Düşün Doğru Karar Ver kitabını yeniden yazmak istedim çünkü yıllar içinde benim değişen ve dönüşen düşünce, değerlendirme ve gelişmemin gerisinde kaldığını fark ettim. Kitabı yenilemek için de bana iki haftanın yeteceğini düşünerek kolları sıvadım, çalışmaya başladım. İki haftada bitirmeyi düşündüğüm kitap, yeni kimliğiyle, Gerçek Özgürlük ismiyle karşıma çıktı ve on altı aydan fazla zamanımı aldı.
Ana karakterler, emekli psikoloji profesörü Yakup Bey ve genç üniversite öğrencisi Timur Bey isim olarak aynı kaldı, ama ikisi arasında yer alan sohbetlerin kapsamı ve derinliği değişti. Tahmin edebileceğiniz gibi bir gencin arayışı sohbeti yönlendirdi. Bir insanın gençliği ve yaşlılığı, aynı zaman ve mekânda karşılaşıp sohbete başlayınca, geçmiş ve gelecek kaynaşıyor, birbiri içine geçiyor. Bu kitabın bazı sayfalarını yazarken gözyaşlarımın bana eşlik ettiğini de bilmenizi isterim.
Gerçek Özgürlük’ü yazdığım için mutluyum.
Umarım bu kitap okurun, içindeki o özgür gücü keşfetmesine ve onun o gücün kaynağıyla sohbet etmesine yardımcı olur. Daha fazla bilgi için lütfen burayı tıklayın  aşağıdaki adrese gidin...
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Doğan Cüceloğlu
Editör: Necla Feroğlu
Kapak: Ömer Erduran
Katagori: Kişisel Gelişim 
Sayfa Sayısı: 328
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gerçek Özgürlük, Doğan Cüceloğlu Gerçek Özgürlük, Doğan Cüceloğlu, Doğan Cüceloğlu Gerçek Özgürlük Kitabı, Remzi Kitabevi,''Genç bir üniversite öğrencisi için özgürlük ne anlama gelir? kitapları, gelişim psikoloji, kişisel gelişim kitapları, mutluluk, gerçek özgürlük pdf, e kitap, indir, konya satış sipariş kitaplarını nereden alırım, Remzi Kitabevi, Kişisel Gelişim Psikoloji Gerçek Özgürlük Kitabı - Remzi
Gerçek Özgürlük, Doğan Cüceloğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.