Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Kişisel Gelişim Kitabı - Ali Ballı

Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Kişisel Gelişim Kitabı - Ali Ballı

Yayınevi
Barkod
Ali Ballı Kişisel Gelişim Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Ali Ballı
"7'den 77'e Hayatımızı Değiştirecek Tasavvufi Kişisel Gelişim İçerikli Müthiş Bir Eser"
"Feleğin şartlanmış oyununu bozmayı başaran her daim halkın içinde yetişen taşralı bir insanın duygu zafiyetlerini yaşamış ve her insanın yaşayabileceği, hayatın içinden geçenlerin samimi duygularla yazıldığı bir eserdir.
-Şayet bilmediklerinizin daha çok olduğunu kabul ediyorsanız işte size hayatınızı değiştirecek büyük bir eser. Unutmayınız ki: size kendinizden başkası sadık olamaz. hiç bir kimsenin olumsuz düşünceleri sizi hedeflerinizden alıkoymasına asla müsade etmeyeceğini öğreten bir eser...
-Tamamen türkçe kelimelerden ve Kişisel gelişim  NLP psikolojik içerikli yazılmış olup algılaması kolay içimizdeki özgüveni keşfedip kendimizin ve çocuklarımızın okul hayatı için bakış açımızı değiştirecek, bilgi zaaflarınızı tamamlayıp kendinizi bulacağınız eğitimsel bir eserdir. Kendi değerinizi kendiniz belirleyin.
-İnsanlara güvendiğimden dolayı iyi niyetimden her zaman kaybediyorum, insanlara nasıl güvenebilirim? Kendimi ezdirtmeden ve acizlik hissinden kurtulup asillik hissiyle nasıl yaşayabilirim? Hedeflerime Nasıl Ulaşabilirim? Diyorsanız Tam sizlik bir eser. inanırsanız başaracağınıza şimdiden inanıyorum..
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
"Bilmekle uygulamak farklıdır, tıpkı görmekle bulmak gibi"
"Mutluluğunuzun ve başarılarınızın devamını temennilerimle"
En içten Sevgi ve Saygılarımla...
*Ali Ballı - Araştımacı Yazar
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Ali Ballı  - Araştımacı Yazar
Katagori: Tasavvufi Kişisel Gelişim - Başarı 
Sayfa Sayısı: 212
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Kişisel Gelişim Kitabı - Ali Ballı Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Kişisel Gelişim Kitabı - Ali Ballı, Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir Ali Ballı,''7'den 77'e Hayatımızı Değiştirecek Tasavvufi Kişisel Gelişim İçerikli Müthiş Bir Eser''Konyalı Yazar Ali Ballı'dan yepyeni bir eser, ''Feleğin şartlanmış oyununu bozmayı başaran her daim halkın içinde yetişen taşralı bir insanın duygu zafiyetlerini yaşamış ve her insanın yaşayabileceği, hayatın içinden geçenlerin samimi duygularla yazıldığı bir eserdir.başarı motivasyon nlp uzmanı diksiyon psikoloji terapi,mutluluk dini kişisel gelişim kitabı konya satın al, Elif Kitabevi, Kişisel Gelişim Psikoloji Ali Ballı Kişisel Gelişim Kitabı
Değişimi Olmayan Tek Şey İnsanın İçindeki Değişimdir - Kişisel Gelişim Kitabı - Ali Ballı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.