Esmai Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün

Esmai Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün

Yayınevi
Barkod
esmaül hüsna ile çocuk eğitimi, nesil yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Esma-i Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün
"Esma-i Hüsna ile Çocuk Terbiyesi; çocuklarını tanımak ve gelişim süreçlerini bilmek isteyen aileler için kaleme alındı.
Kitapta; bedensel, bilişsel, kişisel, sosyal, duygusal, din ve ahlak gibi pek çok konu irdeleniyor. Çocuklara sünnete ve hadislere göre terbiye vermenin tarihsel ve günümüz örneklerini sunuyor.
Çocuklarda olmasını ve olmamasını istediğiniz davranışlar ve dahası bu kitapta…
Ayşegül Akakuş Akgün güzel şeyler yapıyor. Güzel bakıyor, güzel düşünüyor. 'Güzel isimleri' duvardaki soğuk tablolardan indiriyor, hayatın içinde okuyor, hayata katıyor. İnsanın her hâlinin, esmanın göğünde bir karşılığı olduğunu gösteriyor. Önce, bir 'anne olarak' kendi bedeninde gerçekleşen eşsiz inşa projesini izledi. Bir ceninin yaratılış aşamalarını hissederek, 'öte âlem'in elçiliğini yaptı. Sevindirdi... Heyecanlandırdı... Ki hâlâ sayısız kadının aziz bedeninde süregelen bu esma şöleni, 9 Ay 99 Esma kitabıyla okunabilir, okunmalı. 
Şimdiyse 'dünyanın rahmi'nde büyüyen çocukların hâllerinden esmaya doğru yol arıyor. Bir 'anne' olarak, esma semasının altında olanları ince ince görüyor, hece hece örüyor. İnsan fıtratının yatağında akan nehrin çağıltısına, 'Esma-i Hüsna'nın sesine çağırıyor bizi. 
Esma-i Hüsna medeniyetine şahitlik etmiş bu güzel toprakların yeni bir esma medeniyeti filizi vermesi için Ayşegül Akakuş Akgün'ün çalışması taze tohumlar koyuyor avuçlarımıza. 
 
Yazar: Ayşegül Akakuş Akgün
Katagori: Çocuk Eğitimi/Esmaül Hüsna Allahın En Güzel İsimleri İle Çocuk Terbiyesi
Sayfa Sayısı: 208
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Esmai Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün Esmai Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün, Esma-i Hüsna İle Çocuk Terbiyesi Kitabı Ayşegül Akakuş Akgün esmaül hüsna ile çocuk eğitimi kitabı nesil yayınları konya pedagog kitapları incele satın al, Nesil Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji esmaül hüsna ile çocuk eğitimi, nesil yayınları
Esmai Hüsna İle Çocuk Terbiyesi, Ayşegül Akakuş Akgün

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.