Çocuklara Öykülerle 40 Hadis, Halil Atalay

Çocuklara Öykülerle 40 Hadis, Halil Atalay

Kategori
Yayınevi
Barkod
Çocuklara 40 Hadis Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Çocuklara Öykülerle 40 Hadis - Halil Atalay
"Çocuklarımızın gelişip olgunlaşa bilmesi için güzel örneklere ihtiyacı vardır. Bu örneklerinen güzeli ve en mükemmeli ise sevgili peygamberimizdir"
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Halil Atalay
Katagori: Çocuklara Öyküler - 40 Hadis
Sayfa Sayısı: 192
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Çocuk olmak güzeldir ama çocuk kalmamak şartıyla. Çocuk kalmamak için bedenimizin gelişip büyüdüğü gibi ruhumuzun geliştiği, kalbimizin olgunlaşması ve fikrimizin güçlenmesi gerekir. Hz. Mevlâna derki:"Çocuklar masal söylerler, hikaye anlatırlar, eğlenirler ya; masallarında hikayelerinde ince sırlar, nice öğütler vardır? Çocuklarımızın gelişip olgunlaşa bilmesi için güzel örneklere ihtiyacı vardır. Bu örneklerinen güzeli ve en mükemmeli ise sevgili peygamberimizdir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çocuklara Öykülerle 40 Hadis, Halil Atalay Çocuklara Öykülerle 40 Hadis, Halil Atalay, Çocuklara Öykülerle 40 Hadis - Halil Atalay, Kitabı, ''Çocuklarımızın gelişip olgunlaşa bilmesi için güzel örneklere ihtiyacı ,40 kısa hadis, 40 hadisi şerif, 40 hadis türkçe, 40 hadis meali,, hadisler,selçuk orhan 40 hadis, 40 hadis indir, imam nevevi 40 hadishalil atalay kimdir halil atalay kocaeli dr halil atalay, halil atalay kadın doğum, doktor halil atalay, kadın doğum uzmanı halil atalay,çoçuk hikayeleri kısa dinle, çoçuk masalları kısa, kısa çocuk masalları, dini çocuk hikayeleri, eğlenceli çocuk hikayeleri, 40 hadis roman, 40 hadis dinle, ayetler, 40 hadis arapça,konya kitap okuyor platformu, konya kitap basım, ı, konya kitap kırtasiye fotokopi ve matbaacılar odası, konya kitap fuarı 2013,, Burç Yayınevi, Hadis Sünnet Çocuklara 40 Hadis Kitabı
Çocuklara Öykülerle 40 Hadis, Halil Atalay

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.