Esma-i Hüsna ve 40 Hadis Cep Boy Renkli Kuşe Kağıt

Esma-i Hüsna ve 40 Hadis Cep Boy Renkli Kuşe Kağıt

Kategori
Yayınevi
Barkod
Esmaül Hüsna ve 40 Hadis aydın basım
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Esmâ-i Hüsnâ - 40 Hadis - Renkli Kuşe Kağıt  Cep Boy 
Faziletleriyle -Türkçe ve Arapça-  161 Sayfa - 

Yazar: Ahmet Emin İslamoğlu
Sayfa Sayısı: 161
Boyut: 9 x 12 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2013
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Kuşe Kağıt Renkli
Dili: Arapça - Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Esmai Hüsna'yı nerede, ne zaman, nasıl okumalıyım? Denirse, deriz ki: işte o güzel isimlerin tecellisi olan hayat ve kainat önümüzde duruyor. 
Biz her gün onlarla içiçe hayat sürüyoruz. Daha doğrusu biz o güzel isimlerin tecelli ve bereketiyle hayatta ve ayaktayız. 
Bizler ruhumuzla mana aleminde yüzerken, anne rahminde şekil alırken, doğarken, büyürken bir ömür bu alemde yaşarken ölürken ve öldükten sora yeni hayatla tanışırken hep ilahi isimlerin tecellilerine mahal ve mazhar oluyoruz. 
Bize düşen, üzerimizde ve gözümüzün önünde cereyan eden şeyleri bir nebze düşünmek ve bir gerçeği farketmektir. 
O gerçek şudur: Alemde Yüce Allah'dan başka kendisine ibadet edilecek, boyun eğilecek, el açılıp bir şey istenecek başka bir ilah yoktur...
http://www.kitaptakipcileri.com/Esma-i-Husna-ve-40-Hadis-Ahmet-Emin-Islamoglu,PR-1520.html
Kitaptan Bir Bölüm: 
YA ALLAH : Allah'ın kuranda ilk inen ismidir.Çünkü ilk inenayet besmeledir.İhlasla Ya Allah diyen bir müslüman bu isme devam etse duasıkabul olur.Şeytanın şerrinden emin olur.Mutluluğa erişir.Rızkı genişler veAllah'ın izniyle şifa bulur.Kim Ya Allah zikrini günde 1000 defa söylerse onunkalbinden bütün şüpheler çıkarılır ve imanı kuvvetli olur inşaallah.

YA RAHMAN(Dünyada herkese rahmet eden) : Her namazdan sonra100 defa Ya Rahman diyen kimsenin kalbinden her kısım katılık ve gafletuzaklaştırılır.Ruhsal hastalık içinde olan bir kimse bu ismi kıldığınamazlardan sonra 33 defa söylerse içinin daralması geçer.
http://www.kitaptakipcileri.com/Esma-i-Husna-ve-40-Hadis-Ahmet-Emin-Islamoglu,PR-1520.html
YA RAHİM(Çokça merhamet edici) : Her namazdan sonra 100 defaYa Rahim diyen kişi bütün belalardan ve musibetlerden korunur.Büyü ve nazarakarşı günde 99 kez okunmalıdır.

YA MELİK(Kainatın tek sahibi) :Her gün sabah namazındansonra Ya Melik ismini okuyan kişininrızkı çoğalır. Maddi sıkıntısıbiter.İhlasla Ya Melik diyen bir kimse bu isme devam etse bütün kötülüklerdenemin olur.

YA KUDDÜS(Noksanlıktan uzak olan) :Kim öğle vakti bu ismişerifi okursa günü bereketli geçer.Bunalımdan arınır.Doğum yapacak kadındoğumdan 19 gün önceden doğum anına kadar günde 40 kez okursa sancısı hafifdoğumu kolay geçer.İhlasla Ya Kuddüs diyen bir müslüman bu isme devam etseahlakı güzelleşir.

YA AZİZ(Herşeye galip) :Kim Allah'ın bu ismini 40 gün günde40 defa okursa Allah-ü teala onu izzet sahibi ve zengin kılar.Kim sabahnamazından sonra 33 defa okursa o kimse hiçbirşeye muhtaç olmayacaktır.İhlaslaYa aziz diyen bir kimse bu isme devam etse insanlar arasında aziz olacaktır.
http://www.kitaptakipcileri.com/Esma-i-Husna-ve-40-Hadis-Ahmet-Emin-Islamoglu,PR-1520.html
YA HALIK(Yaratan) : Kim Allah'ın bu ismini her gün 100 defaolmak izere üzt üste 7 gün söylerse bütün belalar ve musibetlerdenkorunacaktır.
http://www.kitaptakipcileri.com/Esma-i-Husna-ve-40-Hadis-Ahmet-Emin-Islamoglu,PR-1520.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Esma-i Hüsna ve 40 Hadis Cep Boy Renkli Kuşe Kağıt Esma-i Hüsna ve 40 Hadis Cep Boy Renkli Kuşe Kağıt, Esmâ-i Hüsnâ,40 Hadis, Ahmet Emin İslamoğlu Kitabı,Faziletleriyle - 147 Sayfa - Renkli Kuşe Kağıt Cep Boy, Yazar: Ahmet Emin İslamoğlu,esmaül hüsna,esma-i hüsna dinle, esma-i hüsna anlamları,esma-i hüsna ilahisi,esma-i hüsna ile münacat, esma-i hüsna tecellileri sırları,esma hüsna sırları,esma hüsna dinle, allahın isimleri,esma hüsna nasıl okunur,esma hüsna duası, esma hüsna anlamları,esma hüsna ilahisi,esma hüsna fazileti,esmaül hüsna sırları esmaül hüsna faziletleri,esmaül hüsna sırları, esmaül hüsna faziletleri, esmaül hüsna anlamları, esmaül hüsna dinle, esmaül hüsna ilahisi, esmaül hüsna indir, esmaül hüsna video, esmaül hüsna nedir,, esmaül hüsna anlamları,, esmaül hüsna dinle, esmaül hüsna ilahisi,, esmaül hüsna indir, esmaül hüsna video, esmaül hüsna nedir,, Aydın Kitabevi, Dua Havas Esmaül Hüsna ve 40 Hadis aydın basım
Esma-i Hüsna ve 40 Hadis Cep Boy Renkli Kuşe Kağıt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.