Yeni
Esmaların Gizli Hazinesi, Nilda Ferhan Efeçınar 340 Sayfa

Esmaların Gizli Hazinesi, Nilda Ferhan Efeçınar 340 Sayfa

Yayınevi
Barkod
allahın isimlerinin sırları kitabı, arel
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Esmaların Gizli Hazinesi,Nilda Ferhan Efeçınar, 340 Sayfa, İlaveli Yeni Baskı
"İnsan olmak onurludur, çünkü biz insanlara yaradılış esnasında kendi ru-hundan üfleyen Allah, 99 sıfatının enerjilerini de bize vermiştir. 
*Yazar kitabın bu baskısından elde ettiği geliri Darülaceze'ye bağışlayacaktır.
İnsan olmak onurludur, çünkü biz insanlara yaradılış esnasında kendi ru-hundan üfleyen Allah, 99 sıfatının enerjilerini de bize vermiştir. 
Kozmik alanda tüm bilgiler mevcuttur ve aynı zamanda tüm bilgiler genetik şifremize kodlanmıştır. Dileyen ve sabırla çalışan herkes, Allah’ın güzel sıfat-larını zikrederek bu bilgilere ve güçlere ulaşabilir. Esmaların yani Allah’ın gü-zel sıfatlarının okunma sayıları vardır. Esmaları verilen sayılar doğrultusunda zikrederseniz, kozmik alana ulaşıp, ilgili alanla bağlantı kurarsınız. Bu, şu demektir; Esmaların görevlileri olan enerji kuvveleri (melekler) size ilgili konu-larda yardımcı olurlar ve görünür görünmez destekler alır, aklınıza gelmeye-cek güzellikler yaşarsınız. Bu yaşanan güzellikler hem maddi hem de manevi anlamda gerçekleşir. Böylesine güzel bir öğretiyi bize sunan Allah’ın istediği, bu Esmaları kullanmamızdır. Böylelikle, İnsan olma onuruna sahip olarak, kimseden medet ummadan, kendi gücümüze sahip çıkarak bir ömür sürme-miz ve tekâmül etmemiz sağlanabilecektir.
Esmaların Gizli Hazinesi adlı kitabımı almanızı rica ediyorum. Bu kitabın geliri çocuk okutmaya gidiyor. Yazar hakkına düşen gelirden tek kuruş bile almıyorum, kendim için bile kullandığım kitabı parasını ödeyerek aldım. Çok faydalanacağınız bir kitap olduğunu düşünüyor ve bu kitabı alanlara şimdiden teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum.
İnsan olmak onurludur çünkü biz insanlara yaradılış esnasında kendi ruhundan üfleyen Allah, 99 sıfatının enerjilerini de bizlere vermiştir. Akıl, fikir ve özgür irade veren Allah bizlerin bu güçlere sahip olmamızı arzu etmiştir. O ne cezalandırır, ne de ödüllendirir. İnsanlar kendi seçimleri ve eylemleri sonucunda kendileri cezalandırırlar ya da ödüllendirirler yani Kuranın söyleyişi ile kendi öz benliklerine eza ederler ya da sefa sürdürürler. Bir insanın dışarıda bir güç araması başka insanlardan medet umması Allahın istemediği bir davranış modelidir. Ayrıca Allahın sıfatlarına sahip olan bir kişinin kendi gücünü inkâr etmesidir ki bu davranış, tüm canlılar içerisinde en onurlu olan insanın kendine dolayısıyla Allaha yaptığı hakarettir. Size şah damarınızdan yakınım diyen Allah, Hz. Ademe öğrettiği gibi biz tüm insanlara da öğretmiştir kendi isimlerini. Melekler bile bilmezler onlar sadece görevlidirler. Emir kuludurlar ve biz ademoğulları gibi özgür iradeleri ve seçim yapma güçleri yoktur.
Kozmik alanda tüm bilgiler mevcuttur ve aynı zamanda tüm bilgiler genetik şifremize kodlanmıştır. Dileyen ve alanda sabırla çalışan herkes bu bilgilere ve güçlere ulaşabilir. Esmaların yani Allahın güzel sıfatlarının okunma sayıları vardır. Seçmiş olduğunuz Esmayı sürekli verilen sayılar doğrultusunda zikr ederseniz yani tekrar ederseniz, kozmik alana ulaşıp, ilgili alanla bağlantı kurarsınız. Bu şu demektir, Esmaların görevlileri olan enerji kuvveleri (melekler) size ilgili konularda yardımcı olurlar ve görünüz görünmez destekler alır, aklınıza gelmeyecek güzellikler yaşarsınız. Bu yaşanan güzellikler hem maddi hem de manevi anlamda gerçekleşir. Böylesine güzel bir öğretiyi bize sunan Allahın istediği, bu Esmaları kullanmamızdır. Böylelikle İnsan olma onuruna sahip olarak, kimseden medet ummadan, kendi gücümüze sahip çıkarak bir ömür sürmemiz ve böylelikle tekâmül etmemiz sağlanabilecektir.
Rahim sıfatını taşıyan biz ademoğulları merhametli olabildiğimiz gibi, Kahhar sıfatını taşıyan bizler aynı zamanda kahredici, yok edici de olabiliyoruz. Her birey kendi özünde tüm Esmaların özelliklerini taşır, bunlardan bazıları daha baskındır. Bu baskınlık sizin karakterinizi oluşturur. Yaşam deneyimlerinizden ya da kendi davranış modellerinizden memnun değilseniz, esmalar içerisinden size değişim dönüşüm yaptıracak bir esma seçebilirsiniz. Allah biz Ademoğullarına ve Adem kızlarına bu Esmaları boşuna öğretmemiştir, kitaplarda bilinmeyen bir öğreti olsun hiç istememiştir. Tüm bu bilgileri, bizler kullanalım ve ona geri dönerken ona layık olabilelim diye öğretmiştir. Kendi yaşamlarımız ve deneyimlerimizi oluşturuyoruz bu nedenle her birimiz kendi yaşamlarımızın mimarları olan yaratıcılarız.
Kuantum mekaniği ve Tasavvuf öğretileri der ki: Her zerre bütünün bilgisini taşır.
Her zerremiz tüm bilgilere ve Allahın sıfatlarının bilgisini taşımaktadır. Artık bu bilgileri ve güçleri açığa çıkarma zamanı geldi. Kuantum olasılıklar sahasındaki Aydınlanma yolcuğumuzda hakikati öğrenmeyi seçmenin, kendi gücümüzü ortaya çıkarmanın, idrak ederek farkındalıkla yaşamanın, insan olma onurunu taşımanın, Kahhar, Cabbar değil, Rahim ve Vedud olmanın zamanı geldi

Zikrettiğiniz zaman adlandırılamayacak kadar güzel bir alana giriyorsunuz ve inanın bana dünyada böyle bir haz yok. Her şeyle BİR olduğunzu, BİRin parçası olduğunuzu hissetmek yüreğinize sevgi, sefkat, güven ve huzur enerjilerini dolduruyor.
Kendini mucizenizi yaratın. Uyguladığınızda hakikaten çok şaşıracaksınız.

şimdi başlama zamanı. Arzu ettiklerinize göre seçin Esmanızı.

Aydınlanma ve uyanış vakti geldi.

SORULAR VE CEVAPLAR

Soru 1: Zikir etmek zararlıdır diye duymuştum ve korktuğum için bir türlü zikredemedim. Zikretmenin zararı var mıdır?

Cevap1: Önce ben size Allahın yanıtı vereyim: Ey iman edenler! Allahı çok zikredin (Azhab suresi 41. Ayet)
Ayette görüldüğü üzere, Kuranı Kerim Allahın adını daima zikrediniz der. Yunus Emre, Mevlana, Abdulkadir Geylani, İbrahim Hakkı Erzurumluoğlu gibi tasavvuf bilginleri daima zikir çekmişlerdir ve bu çalışmaların önemle üstünde durmuşlardır. Ancak bilinçli olarak pek çok bilginin gizli kalması ve üstünün örtülmesi amacıyla bu konuda yanlış inanışlar insanlara bilerek verilmiştir kişiler zikirden duadan uzaklaştırılmıştır. Zikir ve dua belirli kurallara bağlı gösterilmiş ve ibadetten uzaklaştırılmıştır. Kuran duvarlarda asılı kalmış, müslümanım diyen kişiler tarafından bile anlamı bilinerek okunmamıştır. İkra- yani idrak ederek oku diye vahyolmaya başlayan kutsal kitabımızın hakkı verilmemektedir.

Zikrettiğiniz zaman varlığınızda kayıtlı olan Allahın sıfatlarının ortaya çıkması ne yazık ki belirli zümrelerin işine gelmemiştir. Allah katında herkes eşittir ve her bilince aynı yetenekler ve güçler verilmiştir. Bu durum kendisine bağlı olunmasını isteyen kişilerin işine gelmemiştir. Okursanız başkalarının söylediklerinin doğru mu yanlış mı olduğunu anlarsınız, ya size söylenenler doğru değilse ya yanlış yoldaysanız okumadan nasıl bilebilirsiniz ki. Bir başkasına tabii olmak Allahın istemediği ve şirk kabul ettiği bir durumdur. Sadece ve sadece size şah damarınızdan yakın olan bizlerde ve tüm evrende varlığını gösteren Allaha tabii olmak gerekmektedir.
Zikretmek son derece faydalıdır hatta gereklidir. Bunun yanı sıra bazı esmalar bıçak sırtı gibidir yani olumlu ve olumsuz sonuçlar doğuran yönleri vardır. Mesela Ya Kahhar esmasını haksız bir durumda çekerseniz, öz benliğiniz bu durumun farkında olduğu için kahır enerjisini size yönlendirir. Haksız yere ve kötü niyetlerle asla zikir çekmeyiniz çünkü size zarar verir. Bunun dışında aldığınız her nefeste çekeceğiniz zikir sizi yüceltecektir.
 
Soru 2: Zikir çalışması yaparken mekânın önemi var mıdır?

Cevap 2: Onlar, ayakta iken, otururken, yan yatarken Allah'ı zikrederler ve göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler (Al-i İmran suresi 191. Ayet)

Ayette açıkça belirtildiği gibi her daim her yerde zikredilebilir. Bu nedenle zikretmeyi ertelemeyin ve her yerde kalbinizden zikredin. Bunun dışında bazı mekânların yüksek enerjileri bulunmaktadır; Kâbe gibi, duaların toplu olarak yapıldığı cami, klise gibi ibadet yerleri olan mekânlar yüksek enerjiye sahiptirler. Bu mekanlarda enerji vorteksleri bulunduğundan beyin dalgaları herhangi bir engelle karşılaşmaksızın oluşum için çok daha rahat yönlendirilebilmektedir. Bazı dağlar ve mağaralarda da yüksek enerji alanları da bulunmaktadır. Bu nedenle bu gibi yerlerde yapılan dualar yani niyetlerin beyin dalgalarıyla yönlendirilmesi oluşumu netleştirmekte ve hızlandırmaktadır.

Evimizde yaptığımız çalışmalarda Kâbe yönüne dönmek bu nedenle faydalıdır. Enerjiyi daha yoğun yönlendirmenizi sağlar. Amaç beyindeki enerjiyi aktive etmek ve belirlenmiş bir niyete yönlendirmek olduğu için konsantrasyonunuzu bozmayacak bir ortam yaratmanızda fayda vardır. Bu nedenle sessiz bir ortamda yapılan zikir çalışması çok daha etkili olacaktır.

göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler

Yukarıdaki cümle üzerine düşünün. Bizlerden istenen yaradılışı düşünmek, sorgulamak ve araştırmaktır ve gerçek ibadet budur. Özellikle Allah ve yaradılış hakkında düşünmekten uzun yıllar boyunca men edilmeye çalışıldık, çarpılırız diye korkutuldukJ Hâlbuki Allahın isteği idrak etmek için düşünmemiz. Zikir çekme esnasında Allahı tanımamız, kendimizi tanımamız ve yaradılışı anlamaya çalışmamız gerekmektedir. Bu duruma tasavvuf âlimleri tefekkür derler. Tefekkür etmekle yükümlüyüz, bu konuları düşünmekten, sorgulamaktan kaçmakla değil
 
Soru 3: Zikretmenin belirlenmiş bir zamanı var mıdır?
Cevap 3: Her an her saniye aldığınız her nefeste zikretmek çok faydalıdır. Beyninize ve genetiğinize yerleştirilmiş kodları aktive ederek enerji açığa çıkarmanızı ve manyetik alan oluşturmanızı sağlar. Böylelikle zikrettiğiniz esmanın manalarını idrak etmenizi ve gücünüzü ortaya çıkarmanıza faydalı olur. Bununla beraber kozmik ışınların beynimize çok daha etkili olarak ulaştığı zamanlar vardır. Bu saatlere yıldız saatleri denir. 24 saatlik gün içerisinde gezegenlerin kozmik ışınlarının daha yoğun geldiği zaman dilimleri vardır ve bu zamanlarda zikredilen esmaların enerjisi daha yoğun biçimde beynimizde aktive olur. Bu saatler kitabın sonundaki yıldız saatleri tablosunda verilmiştir. Esmaların yıldızları ve okunacak saatleri hakkında bilgileri her esma için hazırladığım sayfalarda göreceksiniz. Verilen saatlerde okunan esmaların etkisi kozmik alandan gelen ışınlar vasıtasıyla güçlenir. Bu nedenle yapabilirseniz esmalarınızı verilen saatlere zikretmeye özen gösterin. Bununla beraber sabah güneş doğuşu esnasında zikir çalışması yapmamaya özen gösteriniz çünkü güneşten gelen radyasyon ışıması beynimizdeki aktivasyona engel olmaktadır. Gece yapılan zikir çalışmalarının etkisi çok yüksektir çünkü güneşin radyoaktif ışıması beynimize ulaşmamaktadır. Bu nedenledir ki genellikle ibadetler gece yapılır. Bununla beraber gündüzleri de zikretmeye devam etmekte fayda vardır.

Kitaptan Bir bölüm...
Esmaül Hüsna'nın Muhteşem Etkileri...
Allah C.C. "Allah" ismi şerifi bütün esmaların özü ve temelidir. Diğer Esmalar Allah'ın, Allah ismini anlatan sıfatlarıdır. Tüm esmaların özelliklerini içermektedir. Sonsuz faydası vardır. Okumayı vird edinenlere alemlerin kapıları açılır. Maneviyatı güçlenir. Yüksek makamlara ulaşır, nurlanır. Günlük okuma sayısı 66'dır. Hergün "Ya Allah, Ya Hu diye 1000 defa zikirde bulunan kişiye, Allah maddi-manevi muhteşem güzellikler sunar. Zikir eden kişi mucizevi olaylar yaşar Allah'ın izniyle. 
Ya Adl Manası: Sınırsız adaletli, hak ile hükmeden. Bu esmayı zikreden kişi, haklı davalarını kazanır ve okuyan kişiye haksızlık yapılmaz. Özellikle hak ve hukuk davalarıyla ilgilenen kişilerin örneğin hakimlerin okumasında son derece faydalıdır. okuyanın karşısında yalancı şahit bile olsa gerçeği söylemek durumunda kalır. Hakkını vermeyen kişiden hakkını almak isteyen, borcunu ödemeyenden borcunu almak isteyen bu Esmayı okumalıdır. 
Okuma sayısı, 104. Büyük bir hak davasında kazanmak isteyen ya da borcunu bir türlü alamayan kişi 10816 kere gece yarısında okursa hakkını alır. 
Ya Afüvv Manası: Pek çok suçları şefkatiyle affeden, doğru yola sevk eden, temizleyip, arındıran anlamındadır. Bu Esmayı okuyan kişi arınır, temizlenir, rızkı bollaşır, ümit etmediği yerlerden kendisine hayırlı kapılar açılır, kalbi huzurla dolar. Hapse girmez ya da hapisten k
urtulur. Düşmanları bile kendisine yardımcı olur. Güvende ve rahat içerisinde yaşar. Okuma sayısı, 156. Ya Ahir Manası: Sonsuz olan, zamanın ve mekanın yok oluşunda da sonsuz olan. Bu Esmayı zikreden kişi, sonsuzluk, bolluk ve bereket bilincine geçer. Okuyan kişinin ömrü uzar, maddi-manevi varlığı daim olur. Kendisine hiç kimse kötülük yapamaz. Yapmaya kalkanlar eza görür. 
Okuma Sayısı, 801. Hergün 801 kere okumayı vird edinen kişi daima güvende olur, korunur, desteklenir ve uzun ömürlü olur. "Ya Evvel Ya Ahir" şeklinde günde 838 defa suya üflenerek dili tutulan ya da kekeme olan kişilere okutulursa, büyük ihtimal rahatsızlıklar son bulur. Ayrıca kendisen zarar vermek isteyenlere karşı galip gelir Allah'ın izniyle. 
Ya Alim Manası: Sınırsız ilme ve bilgiye sahip olan, herşeyi en gerçek şekliyle bilen. Bu esmayı okuyan kişiye maddi- manevi tüm ilim kapıları açılır, her türlü ilim ve bilgi akar. Hafızası güçlenir, odaklanmayı sağlar. Kişinin idraki artar, okuduğunu anlar, gizli olanı algılar. Kişinin ilim ve bilgi hazinesi artar. Çevresi tarafından daima saygı görür ve yüceltilir. Sınavlara hazırlanan kişilerin hafızalarını güçlendirmeleri için çok faydalıdır. Okuma Sayısı, 150. Ya Aliyy Manası: Büyüklüğü, yüceliği, ilmi sonsuz olan. Okuyan kişi, maddi ve manevi bolluğa ve berekete, zenginliğe, şana, şöhrete ulaşır. Kendisine ilim kapılarıaçılır. İnsanlar isteklerini sevgi ile yerine getirir. Kişinin istekleri kabul olur. Etrafına ışıklar saçar, çevresini aydınlatır, daima yüksek enerji alanlarında var olur. Herkes tarafından çok sevilir, sayılır. Mevkisi daima yükseltilir, el üzerinde tutulur, baş tacı yapılır. 
Okuma Sayısı,110. "Hüvel Aliyyül Aziym" şeklinde okunursa iki esma birlikte zikredilmiş olur.
Ya Azim Manası: Büyüklüğü ölçüsüz, sınırsız olun, emsali olmayan ve muhteşem yüceliğe sahip olan. Bu esmayı zikreden kişi muhteşem yükselişler yaşar. Maddi-manevi yükselmek, saygı ve sevgi görmek için okunur. Okuyanın sözü her yerde geçer, şanı, şerefi yükselir. Herkes tarafından sevilir ve çok değer görür. Korunur ve desteklenir. Daima kendini güven içerisinde hisseder. Tüm istekler gerçekleşir Allah'ın izniyle. 
Okuma Sayısı,1020. Ya Aziz Manası: Değerli, şerefli, güçlü, mağlup edilmesi asla mümkün olmayan, mutlak galip olan çok yüce. Bu esmayı okuyan kişi, büyük işlerin çözümlenmesini sağlar, zafer kazanır. Nüfuzlu kişileri etkisi altına alır. Her türlü haklı davasını kazanır, bu konuda kimse önüne geçemez. Kişinin şanı ve şöhreti çok yükselir, herkes tarafından sayılır ve sözü her yerde geçer. Kendisine kötülük yapmak isteyenler kazdıkları kuyuya düşerler. Huzuru ve mutluluğu daima artar Allah'ın izniyle.
Okuma Sayısı, 94. Kırk gün boyunca 8836 kere "Ya Aziz" esmasını okuyan kimseye çok büyük maddi ve manevi kuvvet verilir, her zaman her yerde üstün olur. Çok büyük rızk kapıları açılır. Kırk günden sonra da 94 kere okumaya devam edilmelidir. Nilda Ferhan Efeçınar'ın Esmaların Gizli Hazinesi isimli kitabından alıntıdır.

Kitabın Yazarı Nilda Ferhan Efeçınar Kimdir?
IQC Quantum Coach and Trainer- IQC Quantum-Life-Stdent-Career-Breath Coach ICF Member: 1038375
NLP Master Trainer- Hipnoz Master Trainer- EFT (Emotional Freedom Tech.) Uzmanı- Evrensel Yaşam Enerjileri Master
Su anda Kuantum Yaşam-Kariyer ve Öğrenci koçluğu alanlarında Koç yetiştirmekte ve bireysel Koçluk seansları yapmaktadır. 
Türkiye'nin ilk Kuantum Koçluk Merkezi olan International Quantum Coachig Merkezini kurmuştur. Kuantum Koç'luk mesleğini duyurma alanında öncülük yapmaktadır. şu ana kadar aktif çalışmakta olan pek çok sayıda Koç yetiştirmiştir. 
Eğitimlerinde kişilere meslek edindirmekte, koçluk seanslarıyla danışanların yaşamlarını imar etmelerine, kendi Kuantum Sıçramalarını yapmalarına devam etmektedir. 
SKY Türk TV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu Kuantum Sıçraması programı ile ekranları karşısındaki kişlerin de kendi Kuantum Sıçramalarını gerçekleştirmeleri için program yapmıs ve üstlendiği misyonunu daha geniş kitlelere tanıtmısır.
Bu arada kendisinin hobisi olan isimlerdeki enerjiler üzerine olan bilgileri çok ilgi çektiği için İsimlerin Gizemi adlı kitabı yayınlamıs ve bu alanda pek çok TV programına da konuk oluştur.

Yazar: Nilda Ferhan Efeçınar
Sayfa Sayısı: 340
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Esmaların Gizli Hazinesi, Nilda Ferhan Efeçınar 340 Sayfa Esmaların Gizli Hazinesi, Nilda Ferhan Efeçınar 340 Sayfa, esmaların gizli hazinesi kitabı nilda ferhan efeçınar havas vefk arel arş yayıncılık allahın isimleri esmaül hüsna zikir sayısı ebced sipariş ver, Arel Yayınları, Dua Havas allahın isimlerinin sırları kitabı, arel
Esmaların Gizli Hazinesi, Nilda Ferhan Efeçınar 340 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.