Başkası Olma Kendin Ol, Semih Varol

Başkası Olma Kendin Ol, Semih Varol

Yayınevi
Barkod
çay yayınları kişisel gelişim
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Başkası Olma Kendin Ol - Kimse Kaybedenleri Alkışlamaz - Semih Varol
"Semih Varol; Türkiye'nin En Çok Konuşulan İkinci İsmi * Beyazıt Öztürk"
"Semih Varol imkânsızı başardı ve bir yıldan kısa bir süre içinde sosyal medyanın kurallarını yeniden yazdı. Twitter’da yüzlerce kez Türkiye ve dünya gündemini değiştirerek bir rekora imza attı. Beyazıt Öztürk’ün söylediği gibi; Türkiye’nin en çok konuşulan ikinci ismi oldu. Milyonlarca takipçisi ve toplamda milyarları geçen okunma sayısı ile o gerçek bir internet fenomeni…
 Semih Varol; daha önce hiç yapılmamış olanı yaptı, kimseye benzemedi ve insanlar onu yalnızca kendisi olduğu için sevdiler.
 Bu kitapta Semih Varol; senin de aynı şeyi yapmanı istiyor. Düştüysen kalkabileceğini, üzgünsen mutlu olabileceğini ve imkânsız dediğin şeyleri başarabileceğini söylüyor. Ve iki eski dostun keyifli sohbeti tadında yazılmış olan bu kitapta sana; "Başkası Olma, Kendin Ol” diyor!
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Semih Varol
Editör: Mustafa Çay
Katagori: Kişisel Gelişim - Başarı
Sayfa Sayısı: 212
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Başkası Olma Kendin Ol, Semih Varol Başkası Olma Kendin Ol, Semih Varol, Semih Varol, Başkası Olma Kendin Ol Kitabı, Kimse Kaybedenleri Alkışlamaz, Mustafa Çay yaınları, kitapları satış ve siparişi,kişisel gelişim başarı motivasyon twitter fenomeni, Çay Yayınları, Kişisel Gelişim Psikoloji çay yayınları kişisel gelişim
Başkası Olma Kendin Ol, Semih Varol

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.