Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, Uzm. Psk. M. Kemal Hayta, Psk. Dnş. Osman Algın

Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, Uzm. Psk. M. Kemal Hayta, Psk. Dnş. Osman Algın

Yayınevi
Barkod
Aşk ve Flört Kıskacında Ergen
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Aşk ve Flört Kıskacında Ergen 
Uzman Psikolojik Danışman: M. Kemal Hayta
-Psikolojik Danışman : Osman Algın
"Hayatında bir ergen veya ergen adayı olan anne babalar ve eğitimciler, bu kitaba mutlaka göz atın!"

Yazarlar: Uzman Psikolojik Danışman: M. Kemal Hayta
-Psikolojik Danışman : Osman Algın
Yayın Yönetmeni: Emine Eroğlu
Katagori: Aile - Gelişim - Çocuk- Ergenlik - Kişisel Gelişim
Sayfa Sayısı: 176
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
 Her anında farklı bir gelişim sancısı yaşanan ergenliğin en kritik konusu flört, Psikolojik Danışman M. Kemal Hayta ve Psikolojik Danışman Osman Algın tarafından Aşk ve Flört Kıskacında Ergen’de kaleme alındı. - Ergenlikle beraber gençler hangi duyguları hissederler? - Flörtün ve platonik aşk okul başarısına nasıl etki eder? - Cinsel dürtüleri arttıran nedenler nelerdir? - Çocuğa cinsel eğitim mi yoksa mahremiyet eğitimi mi verilmelidir? - İletişim araçları flört ve cinsellik üzerinde ne gibi etkilerde bulunur? - Cinsel bağımlılık ve bundan korunma yolları nelerdir? - Çocuğun haz merkezlerini nasıl yönlendirebiliriz? gibi birçok sorunun cevabının bulunduğu Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, sıra dışı bir bakış açısı geliştirmeyi ve okuyucunun düşünce dünyasında yeni pencereler açmayı hedefliyor. Bu dönemde yaşanan duygusal sarsıntılar, karşı cinse duyulan merak ve ilgi, muhtemel zihin karışıkları, ergeni bekleyen tehlikeler, ailelerin, gençlerin, eğitimcilerin dikkat etmeleri gerekenler, ülkemizde ve Batı’da flörte karşı geliştirilen tepkiler ve daha fazlası… Hayatında bir ergen veya ergen adayı olan anne babalar ve eğitimciler, bu kitaba mutlaka göz atın!

Yazar: Uzman Psikolojik Danışman - M. Kemal Hayta Hakkında
Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinin Sumaklı Köyünde doğdu. İlköğrenimini Andırında, orta öğrenimini İstanbul Kadıköy de tamamladı. 
Lisans Eğitimi 2000 de Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nda tamamladı.
2000-2010 yılları arasında 10 yıl özel eğitim kurumlarında Psikolojik Danışman olarak görev yaptı.
Mesleğini halen ilköğretim okullarında Psikolojik Danışman (Rehber Öğretmen) olarak sürdürmektedir.
Yüksek Lisans Eğitimi 2012 de Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nda tamamladı.
Doktora Eğitimine Erciyes Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İletişim Bilimleri Anabilim Dalında devam etmektedir.
Aile Danışmanlığı Sertifikasını 2011 de Mevlana Üniversitesinden aldı.
Yayınlanmış Eserleri, yazar, dikkat eksikliği, öğrenme güçlüğü, hiperaktivite, okula ve derslere karşı motivasyonsuz (atalet içerisinde) öğrencilere ve bu öğrencilerin ebeveynlerine yönelik çalışmalarını kitaplaştırdı. Ve kitap "Biraz Hiperaktifiz Galiba” ismi ile Timaş yayınlarında Nisan 2011 de çıktı.
Aldığı Ödüller, 2009 Marmara Özel Okullar ve Dershaneler Derneği "Öğreten Örnekler” yarışmasında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanın da altın madalya aldı...
www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Psikolojik Danışman Osman Algın Hakkında...
1982 yılında  Muğla’nın Milas İlçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Aydın Özel Yesevi Lisesinde tamamladı.2000 yılında girdiği Marmara Üniversitesi A.E.F Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Aile Danışmanlığı, Çocuk  Projektif Testleri,Dikkat Eksikliği,Çözüm Odaklı Terapi konularında çeşitli eğitimler aldı. Aile içi iletişim,Başarı motivasyon,Verimli ders çalışma,Okul öncesi eğitim gibi konularda birçok seminer verdi.Bir süre çocuk yayıncılığında da çalışan yazar aynı zamanda Aydın’da rehber öğretmen olarak görev yapmaya devam etmektedir.www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, Uzm. Psk. M. Kemal Hayta, Psk. Dnş. Osman Algın Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, Uzm. Psk. M. Kemal Hayta, Psk. Dnş. Osman Algın, Aşk ve Flört Kıskacında Ergen Uzman Psikolojik Danışman: M. Kemal Hayta -Psikolojik Danışman : Osman Algın ''Hayatında bir ergen veya ergen adayı olan anne babalar ve eğitimciler, bu kitaba mutlaka göz atın!''aşk kitabı sözleri, elif şafak aşk kitabı özeti, baha aşk kitabı,flört grubu, nasıl flört edilir, flört etmek, flört ne demek flört siteleri, flört nedir, flört dönemi, flört oyunları, aşk kitabı dinle, aşk kitabı indir,, hayko cepkin aşk kitabı, aşk kitabı akor, aşk kitabı hayko,flört grubu, nasıl flört edilir, flört etmek, flört ne demek, flört siteleri, flört nedir, flört dönemi, flört oyunları,, Timaş Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji Aşk ve Flört Kıskacında Ergen
Aşk ve Flört Kıskacında Ergen, Uzm. Psk. M. Kemal Hayta, Psk. Dnş. Osman Algın

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.