Mevlana'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan

Mevlana'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan

Kategori
Yayınevi
Barkod
9789944381994
Aynı gün kargo
Mevlânâ'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1
Semih Yolaçan

Yazar: Mevlana Celaleddin Rumi
Hazırlayan: Semih Yolaçan
Katagori: Tasavvuf - Hikaye - Nasihat
Sayfa Sayısı: 168
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
 
Bu kitap, Mesnevî kitabıdır. Mesnevî, hakîkate ulaşmak ve Allah'ın sırlarına uyanık olmak, akıl erdirmek isteyenler için bir yoldur. 
Mesnevî, içinde kandil bulunan kandilliğe benzer. Sabahlardan daha nûrlu bir sûrette parlar. Hakîkati arayan gönüller için bir cennettir. Mesnevî imanlılara şifâ, imansızlara hasrettir.
Şüphe yok ki Mesnevî, temizlenmiş kişiler için gönüllere şifâdır. Hüzünleri giderir. Kur'ân'ı açıkça anlamaya yardım eder. Huyları güzelleştirir. Gönülleri temiz insanlardan, hakîkati sevenlerden başkalarının Mesnevî'ye dokunmalarına müsâade yoktur...
http://www.kitaptakipcileri.com/Mevlanadan-Genclere-Hikayeler-ve-Sorular-1-Semih-Yolacan,PR-1646.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mevlana'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan Mevlana'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan, Mevlânâ'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan, Erkam yayınları, Bu kitap, Mesnevî kitabıdır. Mesnevî, hakîkate ulaşmak ve Allah'ın ,semih yolaçan kitapları, kitabı, satın al,semih, yolacan, kitap, hikayeler, ,, genclere,, ,sözleri, ,kimdir, , aşk sözleri, yunus emre, , şiirleri, ,hayatı, ,hikayeleri kısa, , mesnevi hikayeleri, , şems hikayesi, , aşk hikayeleri, , sözleri, mevlana hikayeleri özeti, ,mevlana hoşgörü hikayeleri,, Erkam Yayınları, Dini Hikaye 9789944381994
Mevlana'dan Gençlere Hikayeler ve Sorular 1 - Semih Yolaçan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.